Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
Juventus Teknik Direktörü Allegri: "Ronaldo bana artık Juventus için oynamayacağını ve takımdan ayrılmak istediğini iletti."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansif 1-0'a oynayan bir kadroİrfancan
Luyi-Nellson-Marcao
Boey-Gedson-Berkan-Pva
Harroui-BAY
Diagne
Marcao’ya karşı olan sinirler geçti. 15 üstü teklif gelmiyorsa takımda kalmaya devam etsin. Şahsen benim sinirim geçti.
Luyi-Nelsson-Marcao yapılabilir.
Nazik şekilde söylemen lazım.Babel Falcao gidin hadi yaw bizde isimize bakalim.
Baska turlude soylerim ama o zaman hic gitmezler diye korkuyorumNazik şekilde söylemen lazım.
Sımdı soyledıklerın dogru ama bazen mecburıyet var mesela yerlı oyuncu almamız lazım yerlı kalecı almamız lazım yerlı orta saha da bana gore lazım gurbetcı oyuncu felan Aytac Omer Akbaba bunlar hıcbır zaman bızım oyuncumuz olmadılar yerlıde olsa yabancı da olsa bana gore konusmaya degmeyecek oyuncularAbi çok merak ettiğim bir soru var. Bu konuyu burada birkaç kere daha konuştum ama herkes nedense bir maç bir kadro bir topçu olarak düşünüyor her şeyi.
Ligin 38 maçı var. Hadi ikisi oynandı kaldı 36.
Bu 36 maçın 36'sına Taylan Berkan Cicaldau orta sahası ile çıkmayı başarabileceğimizi düşünen var mı ?
Gedson gelirse Taylan Berkan kesik yiyecek olarak düşünüyor herkes. Belki Cicaldau kesik yiyecek ?
Hocanın açıklamaları bu sene savaşan formayı alır.
Yerli Kaleci, Boey, Alpaslan, Nelsson, PvA, Gedson, Harroui, Cica, Barış Alper, Morutan, Diagne // Bu kadro misal nasıl oldu ? Stopere yerli transfer hamlesini de yapmadık varsayıyorum. Alpaslan ile iç sahada defans yapamayacaksak zaten manası yok hiçbir şeyin.
Muslera, Boey, Lyui, Nelsson, PvA, Gedson, Berkan, Cica, Kerem, Bay, Halil // Bu kadro nasıl oldu ya da ? 4 yerli var mesela bunda da.
Hocanın şu an kafasındaki kadro ise şu tahminimce :
Muslera, Boey, Ozan/Kaan, Nelsson, PvA, Harrouri, Gedson, Cica, Kerem, Morutan, Halil.
Dünkü açıklamalarından bunu anladım.
Neyse özet geçecek olursak koskoca sezonu yedeklerden Aytaç, Ömer Bayram, Akbaba girecek diye bekleyerek geçirmek saçmalık. Yabancı sınırı saçmalık evet ama dün hocanın tavırlarından da belli ki planları istediği gibi gidiyor. Ve saydığım kombinasyonların birden fazlasını yapabiliriz. O yüzden 14 yabancıyı da dolu dolu rotasyonlu kullanmalıyız.
bu tw ne leş bir ortam yaw. harrouiyi ne yapacakmışız kadro şişmiş falan. yedekten babel/arda/akbaba girince ağlamasını biliyorsunuz.
ya gitsene