Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen bu fikirdeyim 50'nin üstünde maça çıkıcak takım sakatlığı cezası covid belası var;herkes süre alıcak rotasyonlu oynıcak formda olan 11 çıkıcak 3 yerli konusunu o yüzden pek düşünmüyorum aynı seviyeye yakın olmalı her oyuncumuz

Bu tip oyuncuların ekibe dahil olması yerli oyuncuları da teşvik edecek zaten bir süre sonra. Harroui ve Gedson'u farzedelim ki aynı anda aldık getirdik tesislere. Taylan ve Berkan'ın çalışma azmi inanılmaz artar o takviyelerden sonra. Bu her mevki için geçerli. İrfan tarzı idare edebilecek yerli bir kaleci getirdiğin zamanda Muslera uyanacaktır mesela. Emre Kılınç'ımız da var ben onun bir şekilde özgüvenini toparlayıp kadroyu zorlayabileceğini düşünüyorum her ne kadar umutlarımı tüketmiş olsa da.

Ya hani kendinizi koyun kadroda ki x bir yerlinin yerine, yerli kuralından dolayı ilk 11 oynuyorsunuz, yeriniz garanti. Ne kadar çalışkan olabilirsiniz ki o rahatlıkta. Forma rekabeti şart, 3 yerli bir şekilde hallolur.

Harroui'nin en guzel yanlarindan biri top rakibe gectigi an topa sahip olan rakip oyuncuya direk basmasi ve ayakta kalarak top calma becerisi olmasi. Bu konuda bizim mevcut orta sahalardan daha iyi beceriyor bu isi diyebilirim. Ayrica hem sol hem sag ayakli ayni Barcelona'daki Dembele gibi.

Dribbling yapar, ama oyle cok pasor bir oyuncu olarak gormeyin oyle geriden gelip oyun kuracak diye birsey yok ama uclu orta sahada dribbling ve calimlariyla oyuna dinamik getirebilecek bir oyuncu.

Henuz gelisimini noktalamadi, eger gelirse bizde daha ust bir seviyeye gelebilmesi icin cok calismazi lazim. O zaman da ileride guzel cift haneli bir rakama satarsin.

bizim grubu sahsen beğendim çok zevkli maçlar olucak 4 takımında cıkma sansı var;bu fb deki özgüvene hayran oldum:)bana sorsalar frankfurtu kesinlikle ıstemezdım fb'nin oynamaya çalıştığı sistemin kralını oynuyor; antwerp tam kontratak takımı ki kendinden güçlü takımları çok zorlar iyi takım;oly zaten gayet güçlü bi takım fbliler rahat lider çıkarız diyo bendemi bı sıkıntı var bunlarmı hayal görüyo çözemedim:)

Bu tip oyuncuların ekibe dahil olması yerli oyuncuları da teşvik edecek zaten bir süre sonra. Harroui ve Gedson'u farzedelim ki aynı anda aldık getirdik tesislere. Taylan ve Berkan'ın çalışma azmi inanılmaz artar o takviyelerden sonra. Bu her mevki için geçerli. İrfan tarzı idare edebilecek yerli bir kaleci getirdiğin zamanda Muslera uyanacaktır mesela. Emre Kılınç'ımız da var ben onun bir şekilde özgüvenini toparlayıp kadroyu zorlayabileceğini düşünüyorum her ne kadar umutlarımı tüketmiş olsa da.

Ya hani kendinizi koyun kadroda ki x bir yerlinin yerine, yerli kuralından dolayı ilk 11 oynuyorsunuz, yeriniz garanti. Ne kadar çalışkan olabilirsiniz ki o rahatlıkta. Forma rekabeti şart, 3 yerli bir şekilde hallolur.
tff'nin amacı zaten yerlileri rahata alıştırmak nasıl olsa oynarız kafasına girsinler diye elinden geleni yapıyor beceriksizler;ben gidişattan memnunun aynen sizin gibi düşünüyorum...

Hepsı yabancı olmaz lıgı de dusunmek lazım.
Abi çok merak ettiğim bir soru var. Bu konuyu burada birkaç kere daha konuştum ama herkes nedense bir maç bir kadro bir topçu olarak düşünüyor her şeyi.

Ligin 38 maçı var. Hadi ikisi oynandı kaldı 36.

Bu 36 maçın 36'sına Taylan Berkan Cicaldau orta sahası ile çıkmayı başarabileceğimizi düşünen var mı ?

Gedson gelirse Taylan Berkan kesik yiyecek olarak düşünüyor herkes. Belki Cicaldau kesik yiyecek ?

Hocanın açıklamaları bu sene savaşan formayı alır.

Yerli Kaleci, Boey, Alpaslan, Nelsson, PvA, Gedson, Harroui, Cica, Barış Alper, Morutan, Diagne // Bu kadro misal nasıl oldu ? Stopere yerli transfer hamlesini de yapmadık varsayıyorum. Alpaslan ile iç sahada defans yapamayacaksak zaten manası yok hiçbir şeyin.

Muslera, Boey, Lyui, Nelsson, PvA, Gedson, Berkan, Cica, Kerem, Bay, Halil // Bu kadro nasıl oldu ya da ? 4 yerli var mesela bunda da.

Hocanın şu an kafasındaki kadro ise şu tahminimce :

Muslera, Boey, Ozan/Kaan, Nelsson, PvA, Harrouri, Gedson, Cica, Kerem, Morutan, Halil.

Dünkü açıklamalarından bunu anladım.

Neyse özet geçecek olursak koskoca sezonu yedeklerden Aytaç, Ömer Bayram, Akbaba girecek diye bekleyerek geçirmek saçmalık. Yabancı sınırı saçmalık evet ama dün hocanın tavırlarından da belli ki planları istediği gibi gidiyor. Ve saydığım kombinasyonların birden fazlasını yapabiliriz. O yüzden 14 yabancıyı da dolu dolu rotasyonlu kullanmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt