Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En garanti iki oyuncu onlar çünkü verecekleri belli cicaldau ve nelsson potansiyel değil performans üzerine geldiler ama yaşları genç

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis çok net bi 6 numara sıkıntısı var gibi takımda özellikle baskı anındayken çıkarmakta zorlanıyoruz topu ve taylanımız canımız sırtı dönük iyi değil maalesef sen ne dersin bu duruma seri gibi bi herif elzem bence mesela berkay özcanı isterdim oraya geçen sene okan hoca oynattı

Rui Costa'nın Fatih hocaya karşı sempatisi ve önemsemesini herkes biliyor ben hala diyorum Gedson konusunda bize kıyak geçecekler ne olursa olsun Fatih hocayı biz nasıl seviyorsak Rui'de kariyerini üstte taşıyan Fatih hocaya karşı her zaman sevgisi ve saygısı vardır. Sürecinin uzaması Benfica transferleriyle alakası vardır 2 adam alıp Gedson'u arkadan yollarlar. :asd:

E9wIeEMXEAEkLGV

Şerefsizler Bolasie'yi getirmiş.

Reis çok net bi 6 numara sıkıntısı var gibi takımda özellikle baskı anındayken çıkarmakta zorlanıyoruz topu ve taylanımız canımız sırtı dönük iyi değil maalesef sen ne dersin bu duruma seri gibi bi herif elzem bence mesela berkay özcanı isterdim oraya geçen sene okan hoca oynattı
Berkay değil de Atakan Karazor güzel olur hem kesici hem de fundemental konusunda çok başarılı ayağına topta yakışıyor en önemli artısı da Türk olması uygun bir meblağ karşılığında alsak şahane olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt