Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Diagne takımın abiliğini benimsemiş
Cok iyi islerde yapiyor. Bu seviyede devam ederse tahtaya ilk Diagne yazilir Boey ile birlikte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne takımın abiliğini benimsemiş
Reis çok net bi 6 numara sıkıntısı var gibi takımda özellikle baskı anındayken çıkarmakta zorlanıyoruz topu ve taylanımız canımız sırtı dönük iyi değil maalesef sen ne dersin bu duruma seri gibi bi herif elzem bence mesela berkay özcanı isterdim oraya geçen sene okan hoca oynattıEn garanti iki oyuncu onlar çünkü verecekleri belli cicaldau ve nelsson potansiyel değil performans üzerine geldiler ama yaşları genç
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen musap kesinlikle ve hoca zor tuttu kendini aciklamamak için.
bi oyuncu alindi bence ya. Pot kirdi hoca
Gedson icin kulübü halen birakmiyor ama son saniye kadar bekleyecegiz deneyecegiz dedi. Halil icin de ugrasiyoruz ilk günden beri dedi.Aynen musap kesinlikle ve hoca zor tuttu kendini aciklamamak için.
Acaba kim bu ?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil ya da GedsondurAynen musap kesinlikle ve hoca zor tuttu kendini aciklamamak için.
Acaba kim bu ?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fakir Kantesini bilmem ama bizde yerli Kante Berkan varfakir kantesi vardı onu alalım 2-3m euroya alabiliriz.
Berkay değil de Atakan Karazor güzel olur hem kesici hem de fundemental konusunda çok başarılı ayağına topta yakışıyor en önemli artısı da Türk olması uygun bir meblağ karşılığında alsak şahane olurReis çok net bi 6 numara sıkıntısı var gibi takımda özellikle baskı anındayken çıkarmakta zorlanıyoruz topu ve taylanımız canımız sırtı dönük iyi değil maalesef sen ne dersin bu duruma seri gibi bi herif elzem bence mesela berkay özcanı isterdim oraya geçen sene okan hoca oynattı
Temposuz o herif yav sanki okay nzonzi gibi bence hocanın ilk tercihi olmaz oBerkay değil de Atakan Karazor güzel olur hem kesici hem de fundemental konusunda çok başarılı ayağına topta yakışıyor en önemli artısı da Türk olması uygun bir meblağ karşılığında alsak şahane olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson anelka sonrası bu topraklara gelmiş en potansiyelli ve yaşı en genç olan oyuncu 22 yaşında Avrupa futbolunun incilerinden birini bir daha alma şansımız olmaz bu cidden fırsatın fırsatı transferSneijder transferi kadar yukseldim Gedsonu
mory kante'yi bilir misin?fakir kantesi vardı onu alalım 2-3m euroya alabiliriz.
Sadece bu 3 lü gelse kapatalim dönemi hemen. Manyak kadro olurİrfancan Eğribayat
Gedson
Halil Dervişoğlu
Sürpriz transfer sol kanat transferi olur...
Ağa onun tempolu olan hali de buralara düşmez zaten regista dediğin için Atakan dedim bana kalırsa kesici lazım bize orta sahs yumuşakTemposuz o herif yav sanki okay nzonzi gibi bence hocanın ilk tercihi olmaz o
yok.mory kante'yi bilir misin?
yeke yeke desem?