Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.817
- 109.655
- 4.878
taylan gidiyor mu acaba yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okk iyi topcu mu :d ya da serbur :d özledim gencoları yheaa :/Alma durumumuz var eger ozan ve yerli kaleci alirsak
Pokitay iyi topcu![]()
Aynen bu. Boey'in onun onunde sahayi acik tutan Barisla daha rahat oynadigini gorduk. Kerem nedense cok kalabaligin icine girip oyun alanini daraltiyor.Dun Boey'in Baris'la uyumu da mukemmeldi. Onundekiler pek ayak uyduramiyordu canavar bekimize, Baris iyi geldi.
cicaldau diye bi oyuncumuz var unuttun herhalde sergen. bu yabancı sınırında gedson ve harrouri yi birlikte alıp ne yapacağızAnlatamıyoruz abi.taylan ve berkan uyumsuz.kafalar hala gedson yeter diyo.gedson defansif de bir oyuncu zaten,harroui ile iyi olur
Hoca yerli açısindan sorun yok,çünkü gelecekler var diyo,ben niye kafaya takayim bunucicaldau diye bi oyuncumuz var unuttun herhalde sergen. bu yabancı sınırında gedson ve harrouri yi birlikte alıp ne yapacağız
Harroui gelirse biri gitmeli.
harrouri gedson ve cicaldauyu matematik profesörü olsa bile aynı anda sahaya çıkaramaz. ben de isterim de mantık dışı bi durumHoca yerli açısindan sorun yok,çünkü gelecekler var diyo,ben niye kafaya takayim bunu
taylan gidiyor mu acaba yaw
siddik falko ve babil gidiyorHarroui gelirse biri gitmeli.