Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun Boey'in Baris'la uyumu da mukemmeldi. Onundekiler pek ayak uyduramiyordu canavar bekimize, Baris iyi geldi.
Aynen bu. Boey'in onun onunde sahayi acik tutan Barisla daha rahat oynadigini gorduk. Kerem nedense cok kalabaligin icine girip oyun alanini daraltiyor.

Kerem'i Barisi overken silmeyelim bu arada. Kerem'in kendini gelistirmesi lazim ve insallah olurda. Luks oluyor ne guzel iste. Bir Kerem, bir Baris, bir Morutan. 2 kanat icin benim gozumde iyi 3 opsiyonumuz olusuyor boylece. Bence en az bir tane supriz (Baris ve Boey gibi) lazim daha.

Napoli ve Leicester in grubuna Allah'tan düşmedik yine kötünün iyisi puan toplayıp daha üst torbalara geçmek sart

Eskiden minimum 2. Torbada olurduk onun icin kura sansi var gibi gozukurdu

4. Torbadayken %80 zor gruba dusmen zaten 8 torbanin 6 tanesi oyle yada boyle zor oluyor

IMG_20210827_135855.webp

Arkadaslar, daha bir iki gun evvel okumustum ama bulamadim simdi. Bizim stadimiz ne zaman hazir olacakti?

Harroui gelirse biri gitmeli.

Yabancı sınırı için diyorsan Babel-Falcao gidip yerine Gedson-Harroui-Halil yapabiliyorsun. Stoper Marcao’ya bağlı ama Ozan gelirse 1 hak fazlamız oluyor. Orta saha kalabalıklığı için dediysen en kötü yedek yabancı 6 lazım ama fırsat diyip Harroui’yi bitirmek istiyor olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt