Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'yu pazarlayamadığımızın en büyük kanıtı Falcao'nun son rtleri. Maalesef baştan aşağı kötü yönetilen transfer görüşmelerinin sonucu. Her şey daha farklı olabilirdi falçao.

Şu yerli Atakan ve Görkem’de sanırım onlarla ilgili bir gelişme var mı? Atakan ortasaha da oynuyor, defansta oynuyor bildiğim kadarıyla.

Harroui tank gibi adam dribling özelliği de var, kadro genişliği müthiş olacak , ayrıca hepsi beraber oynayacak diye bir şey yok çok maç var güzel rotasyon olur, ama hala benim aklımda sağ bek ve sol bek yedekleri zayıf o var sıkıntı bu
Sagbeke berkan mahmutu deneyecek hoca.yusuf erdem gumus var bi de.solbekede benim favorim anil batin aydin ama fizigi ne durumda bilmiyorum

bu tw ne leş bir ortam yaw. harrouiyi ne yapacakmışız kadro şişmiş falan. yedekten babel/arda/akbaba girince ağlamasını biliyorsunuz.
Bir de birbirine laf soktuğunu sanan çocuklarla dolu
fb,bjk,biz her takımdan var böyle
Gün geçtikçe can sıkan bir hal alıyor

Harroui'nin surda burda gecen maliyetine bakarsak daha once de cok rahat alabilirdik. İsminin şu an itibariyle ciddilesmesi "Gedson'u benfica biraksin", mantigi ile bir koz bence, daha olası geliyor. Hoca da Gedson icin vermiyorlar ama bekliyecegiz dedi, bence durum bu. Olmadi aliriz Harroui'yi bi kac gune, zaten 2 eylule ne kaldi surda.

Harroui transferi son gune kalmaz cunku kulubu transfer yapamiyor onun gitmesini bekliyorlar. Bugun yarin aciklanir eger cidden teklif yaptiysak ve oyuncu bize gelmeyi sectiyse. Cunku bir kac tane kulubun daha teklifi var masada. En gec pazartesi biter bu transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt