Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
yalnız bu nasıl anlaşmadır anlamadım 10 seneyi geçti. lozan anlaşması mı bu nasıl bukadar uzun olabilir, saçmalık.Baglayici bir anlasma yaptik zamaninda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız bu nasıl anlaşmadır anlamadım 10 seneyi geçti. lozan anlaşması mı bu nasıl bukadar uzun olabilir, saçmalık.Baglayici bir anlasma yaptik zamaninda
evet bu da işimizi son dakikaya bırakmadığımızı gösteriyorÖnce Harroui’yi alıp sonra Gedson’u son gün satın alma opsiyonu ile kiralık alacağız inşallah

Bu herifin bir başarısı var mı? Sürekli bir şekilde konuşuyor
Ozan da benimkiyle oynar artık.Watford 5 milyon pound karşılığında Moussa Sissoko’yu kadrosuna kattı.
(The Athletic)
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlaşma maç bazlıymış sanırım.yalnız bu nasıl anlaşmadır anlamadım 10 seneyi geçti. lozan anlaşması mı bu nasıl bukadar uzun olabilir, saçmalık.
kuzey avrupa takımları zaten afrikalının hasını bulup getiriyor gençken, ucuza onlardan scout etmek de mümkün. doğu avrupa ve kuzey avrupa pazarından şaşmamalıyız+Copa America, Afrika Kupası gibi turnuvalar yüzünden binlerce km seyahat, bozuk zeminlerde yüksek sakatlık riski gibi etkenler de var. Über yetenek değilse, güzel bir fırsat transferi değilse buralardan pek oyuncu almamak lazım. Avrupalı oyuncu tercihini destekliyorum.
Keşke UEFA buna bir kural yapıp baskı uygulasa.Tarafımızdan Ab serbestliği için bir hamle gelebilir gibi algıladım ben.
bırtek bız mı yaptık ızdırap resmenBaglayici bir anlasma yaptik zamaninda
Moruţan bu Golü Kadıköy de atsa naparsınız
Acaba kaç maçtır?Anlaşma maç bazlıymış sanırım.
100 maç mesela, yıl bazlı değil.
flair 5 çok az olmuşFm si leş lan.