Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.415
- 14.101
- 1.498
irfancanı derhal almalıyız
Refleksler muslwrayı anımsattı bana bu çocukta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfancanı derhal almalıyız
Yakarım Gece Gece Üzümü
Gedson gelmedi diye üzülürüm mü?
Gelse de gelmesede, Arif dert etmez
Galatasaray'da Transfer bitmez
Forvet hattı ile zor gol atarızMuslera(İrfancan),Boey(Yedlin),Nelsson(Luyindama),Marcao(Alpaslan),PVA(Ömer),Taylan(Berkan),Gedson(Harroui),Morutan(Kerem),Cicaldau(Atalay),Barış(Arda),Mohamed(Halil).Keşke 8 eylüldeki kadromuz bu olsa.Falcao,Babel,Feghouliyi çıkar.İrfancan,Gedson,Harroui,Halili al.Marcao satılırsa da Ozanı al.
Baya mantıklı gerçekten tek şutla adam değerlendirmekYa abi bırak gitsin, aldığı her dk haram o herifin. Maça sonradan giriyor, çektiği şutun aynısını benim 5 yaşındaki yeğenim atar. Akbaba'dan da bu heriften de bir nane olmaz bana göre. Hadi Akbaba'yı artık biliyoruz, ama bunun da ondan farkı yok.
Bir Taylan'ın, Kerem'in gösterdiği gelişime bakıyorum, bir BAY gibi daha süper ligde maç oynamamış adamın UEFA maçındaki özgüvenine, fiziğine, kondisyonuna bakıyorum bir de bu herife...
Bence uzun bir zamandır bu adamdan boşuna beklenti içerisindesin. Umarım yanılırım ama hiç de yanıltacak gibi durmuyor.
Hoca, Atalay'ı Taylan'ın rolünde denemek istiyor.Akbaba maça gireceğine bu çocuk girsin olumlu.
Ne alaka ya, boş yapma. Emre Kılınç'ı niye beğenmediğimi en az 3 kere anlatmışımdır. Çok merak ediyorsan git aç oku.Baya mantıklı gerçekten tek şutla adam değerlendirmek
bu yasaklı kaynak var ya, adı y. ile başlayan herif ...
biraz dinleyeyim dedim, salim babel'in 2.5 civarı maaşı var dedi bu yasaklı olan 4-4.5m euro küsür maaşı var babel'in öyle duydum diye atladı. ben bunun kafasına neyse, halil hakkında da halil genel olarak TR'ye dönmek istiyor sadece GS değil diğer kulüplerden birine de gidebilir falan dedi.
bu bildiğin fb maskotuymuş yav ilk defa dinleyeyim dedim herifi, rambo okandan farkı yok buna kulüpten kim bilgi veriyor acaba, menajerlerle iş yapıyodur herhalde
Gica geliyor. Hagi'yi keşke bizim altyapı ya da pilot takımlardan birinin başına geçirsek.
Bu Farul ne yav.nerede oynanacak ?
Florya'dır.nerede oynanacak ?
senin saçma fikirlerin için zaman harcayacak vaktim yok, belli takıntılı olduğun zaten çocuk topunu oynuyor geçen yıl da gayet iyiydi.Ne alaka ya, boş yapma. Emre Kılınç'ı niye beğenmediğimi en az 3 kere anlatmışımdır. Çok merak ediyorsan git aç oku.