Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu emreler haberini bilerekmi ucurdular goztepe irfancan teklifiyle gelsin diye
Biz gitsek ustune para isterler cunki

Taktik olabilir iyide taktik

Muslera(İrfancan),Boey(Yedlin),Nelsson(Luyindama),Marcao(Alpaslan),PVA(Ömer),Taylan(Berkan),Gedson(Harroui),Morutan(Kerem),Cicaldau(Atalay),Barış(Arda),Mohamed(Halil).Keşke 8 eylüldeki kadromuz bu olsa.Falcao,Babel,Feghouliyi çıkar.İrfancan,Gedson,Harroui,Halili al.Marcao satılırsa da Ozanı al.

Muslera(İrfancan),Boey(Yedlin),Nelsson(Luyindama),Marcao(Alpaslan),PVA(Ömer),Taylan(Berkan),Gedson(Harroui),Morutan(Kerem),Cicaldau(Atalay),Barış(Arda),Mohamed(Halil).Keşke 8 eylüldeki kadromuz bu olsa.Falcao,Babel,Feghouliyi çıkar.İrfancan,Gedson,Harroui,Halili al.Marcao satılırsa da Ozanı al.
Forvet hattı ile zor gol atarız

Ya abi bırak gitsin, aldığı her dk haram o herifin. Maça sonradan giriyor, çektiği şutun aynısını benim 5 yaşındaki yeğenim atar. Akbaba'dan da bu heriften de bir nane olmaz bana göre. Hadi Akbaba'yı artık biliyoruz, ama bunun da ondan farkı yok.

Bir Taylan'ın, Kerem'in gösterdiği gelişime bakıyorum, bir BAY gibi daha süper ligde maç oynamamış adamın UEFA maçındaki özgüvenine, fiziğine, kondisyonuna bakıyorum bir de bu herife...
Bence uzun bir zamandır bu adamdan boşuna beklenti içerisindesin. Umarım yanılırım ama hiç de yanıltacak gibi durmuyor.
Baya mantıklı gerçekten tek şutla adam değerlendirmek

Biliyorum İrfan'dan başka yerli kaleci olmadığını ama pek beğendiğim bir kaleci değil hatta bana göre çok sıradan.

Ona para harcamaya değmez. Sözleşmesi bitseydi olurdu ama hele hele bahsedilen 3.5 milyon €'lar falan komik tutarlar.

Hiç bir Türk kalecinin yan topları iyi değil ama bunun ki ekstra kötü diyebiliriz.

Bunun yanında Handling'i 20 üzerinden 5 falandır. Çok top sektiriyor hem de dışarı değil direkt tehlike hunise sektiriyor topları.

Aynı sorun Okan'da da var. Topları dışarı yerine ceza sahasına sektiriyorlar. Refleksi iyi olan kalecilerde genelde görünen bir sorun.

Pozisyon alması da sıkıntılı bana göre. Yerli kaleci fırsatını 2 yıl önce kaçırdık. Ankara'dan Altay'ı almamız lazımdı.

Neyse çok uzattım yabancı sınırı bu kadar muallakken gidip sıradan bir kaleciye 3.5 yatırırsak çok yazık ederiz.

O paraya geleceği olan yurt dışından çok çok daha iyi kaleciler alınır.

bu yasaklı kaynak var ya, adı y. ile başlayan herif ...

biraz dinleyeyim dedim, salim babel'in 2.5 civarı maaşı var dedi bu yasaklı olan 4-4.5m euro küsür maaşı var babel'in öyle duydum diye atladı. ben bunun kafasına neyse, halil hakkında da halil genel olarak TR'ye dönmek istiyor sadece GS değil diğer kulüplerden birine de gidebilir falan dedi.

bu bildiğin fb maskotuymuş yav ilk defa dinleyeyim dedim herifi, rambo okandan farkı yok buna kulüpten kim bilgi veriyor acaba, menajerlerle iş yapıyodur herhalde

Gecen sene Ali Koc ve Ekibi vermisti.

Simdi buna Sektir cektiler simdi sira Mehmet‘de.
Twitter : LOT

Simdi ona veriyorlar bilgileri.
Ali Koc ve Ekibi algi olmasin diye 1 insana güvensinler diye yapiyor.

Simdi Gustavo 5 Mio alsa ve bunlar yok 2.5 dese 95% bunlara inanir taktik belli .

Ne alaka ya, boş yapma. Emre Kılınç'ı niye beğenmediğimi en az 3 kere anlatmışımdır. Çok merak ediyorsan git aç oku.
senin saçma fikirlerin için zaman harcayacak vaktim yok, belli takıntılı olduğun zaten çocuk topunu oynuyor geçen yıl da gayet iyiydi.

hadi git yeğenine şut çektirt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt