- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Diagne 5. Evliliği düşünüyor diyorlardı son durum ne acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım listesini açıp falcao görmek canımı sıkıyorniye renktaş noldu hayrola
Yenileme değil de şu pürmüzle yakma işlemi yapılacakmış.eski haber vip koltuklar bunlar geçen sene yenilendiler
hıncal, tff yi korumuş başkana karşı.
cumhur'a gore hoca diagne takimda kalsin demisHem Diagne, hem de Mostafa giderse nasıl işin içinden çıkacağız yahu. Halil-Wahid desen 3. kim olacak? Enis Destan alsan çok tecrübesiz olacak, başka biri desen, nasıl hemen getireceksin? Sıkıntı iş.
Mesajları okurken aklıma o geldi ama bu yönetim yapmaz belli ki işleri planlıo degilde eski geri zekali yönetim bizi 6 ay forvetsiz birakti (eren derdiyok). hemde sampiyonlar liginde süper kura cektimgimiz sene.
Öylesine denk gelmek zor be renkdaş. İmzayı attıkları anda kazanılmış hak olarak görüyorlar işin manevi tarafına düşünmüyorlar.Iyi daha, okadar para kazanmis belesten bire de razi olsun bi zahmet. Insafli olsa onuda birakir.
7‘e kadar yolu var !Diagne 5. Evliliği düşünüyor diyorlardı son durum ne acaba
Bizimkiler kalsın diyor ama Diagne gitmek istiyor bence. Tutabileceğimizi sanmıyorum.cumhur'a gore hoca diagne takimda kalsin demis
Biz dünyanın en zengin ülkesi olduğumuz için amerkalıların verememesi yadırgamamalıyız.inter nasıl bu kadar az para veriyor kasımpaşa verir bunu ya
plden teklif gelirse gider de onun disinda o maasi kim verebilir ki 2.7 aliyoBizimkiler kalsın diyor ama Diagne gitmek istiyor bence. Tutabileceğimizi sanmıyorum.
2,4 degilmiplden teklif gelirse gider de onun disinda o maasi kim verebilir ki 2.7 aliyo