- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
6.5 üst oranı 4.40 girilir mi bu işi BaRoN7‘e kadar yolu var !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6.5 üst oranı 4.40 girilir mi bu işi BaRoN7‘e kadar yolu var !
6.5 üst oranı 4.40 girilir mi bu işi BaRoN
dogru. 2.7 kalmis aklimda2,4 degilmi
O da meçhul. Belki daha düşük maaş almayı göze almıştır. Gitmek istemeyen bir Diagne'nin böyle performans vereceğine inanmıyorum. Bize uygun şartlarda bir ayrılık olsa bari.plden teklif gelirse gider de onun disinda o maasi kim verebilir ki 2.7 aliyo
Oran düşer o zamanaSimdi gelmese bile ilerde gelme ihtimali 100%.
Güvenilir mi bu yarım türkçe
Fifa'nın artık bu olaya el atması lazım. Sürekli futbolcunun haklarından bahsediyorlar ama kulüplerin de hakları var. Eğer bir oyuncu beklentinin çok uzağındaysa, kronik sakatsa, veyahut kendine bakmıyorsa kulübün geçerli nedenle fesih hakkı olmalı.Öylesine denk gelmek zor be renkdaş. İmzayı attıkları anda kazanılmış hak olarak görüyorlar işin manevi tarafına düşünmüyorlar.
Aslinda feshetme hakki olmali bukadar sahadan uzak kalin kislere. Is yerinde Patrona yap bakalim bunlari neler oluyor.Öylesine denk gelmek zor be renkdaş. İmzayı attıkları anda kazanılmış hak olarak görüyorlar işin manevi tarafına düşünmüyorlar.
Ben Oğulcan ve Akbaba'nın durumlarına göre en az 2 gurbetçi bekliyorum.En keyifli kısıma geldik bence toplamda 3-4 gün içinde yüzde 90 her şey belli olacak. 2 Eylül'den sonra belki 1 yerli alınır başka alınmaz.
Aynisini Ben yazdim simdiFifa'nın artık bu olaya el atması lazım. Sürekli futbolcunun haklarından bahsediyorlar ama kulüplerin de hakları var. Eğer bir oyuncu beklentinin çok uzağındaysa, kronik sakatsa, veyahut kendine bakmıyorsa kulübün geçerli nedenle fesih hakkı olmalı.
Futbolcu ile kulüp bir sözleşme kuruyor. İki tarafın da belli edimleri var. Futbolcu elinden geldiği kadar iyi performans verecek bunun karşılığında kulüp de ödemeyi taahhüt ettiği ücreti ödeyecek.
Taraflardan kulüp olan edimini yerine getirmezse, futbolcuya fesih+tazminat hakkı doğuyor ama futbolcu olan sözleşme süresince antrenmanlara öylesine gelip gidip, oynamasa dahi sözleşme boyunca "hak ettiği" ücreti alıyor.
Bu adil değil. Kulüplerin de geçerli fesih hakları olmalı.
Ben Oğulcan ve Akbaba'nın durumlarına göre en az 2 gurbetçi bekliyorum.
Parasini verirlerse satilir nasil satilmazMustafa satılamaz. Umarım böyle bir hata yapmazlar
Oynatmadan nasil degerini kazanmis olsun?Parasini verirlerse satilir nasil satilmaz
Bu konu mühim ama malesef dediğin gibi Fifa hep futbolcuyu koruyor. Tüm kulüplerin bunu dile getirmesi lazım aslında. Sözleşme metinlerinde değişikliklere gidilmesi birbaşka çözüm. Böyle bir taslak metin üzerinde kulüpler hemfikir olursa futbolcu da imzalamam diyemez.Fifa'nın artık bu olaya el atması lazım. Sürekli futbolcunun haklarından bahsediyorlar ama kulüplerin de hakları var. Eğer bir oyuncu beklentinin çok uzağındaysa, kronik sakatsa, veyahut kendine bakmıyorsa kulübün geçerli nedenle fesih hakkı olmalı.
Futbolcu ile kulüp bir sözleşme kuruyor. İki tarafın da belli edimleri var. Futbolcu elinden geldiği kadar iyi performans verecek bunun karşılığında kulüp de ödemeyi taahhüt ettiği ücreti ödeyecek.
Taraflardan kulüp olan edimini yerine getirmezse, futbolcuya fesih+tazminat hakkı doğuyor ama futbolcu olan sözleşme süresince antrenmanlara öylesine gelip gidip, oynamasa dahi sözleşme boyunca "hak ettiği" ücreti alıyor.
Bu adil değil. Kulüplerin de geçerli fesih hakları olmalı.