Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.404
- 49.319
- 3.018
Doğru mu bilmiyorum ama maaşını 1,5 ya da 2 milyon net diye okumuştum.belese salarlarsa 700k maasa ekibimize dahil edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru mu bilmiyorum ama maaşını 1,5 ya da 2 milyon net diye okumuştum.belese salarlarsa 700k maasa ekibimize dahil edelim
Onda elleri daha güçlü, sözleşmesi 2024e kadar.Florentino'nun %50'si için 10 Milyon istiyorsa Benfica muhtemelen bir benzerini Gedson içinde istiyorlar :crushed::crushed:, 10 Milyon'a falan anca Gedson'un bonservisinin yarısını alabiliriz herhalde bu şartlarda Harroui kaçmamalı çok daha mantıklı çözüm.
Wba da fena sezon da gecirmemisti halbuki. Isteyeni yokmu acaba? Kalirsa son gunler teklif yapabiliriz diye dusunuyorumOkay Vigo'da kadroya bile giremiyor, ilginç.
Kotu demeyelim de karakter yoksunu diyelim.falcao lig tarihinin de en kotu transferi olabilir.
Niye gitsin? Febenin para verecek durumu yok. Kiralik/bonservissiz oyuncu bakiyorlarHalil Dervişoğlu Fener’e gider mi ?
Galiba yabancı transferini kapattık
kadro dolu. Lütfen gerçekler ile yüzleşelim.
Atalanta'da bulunan orta sahalardan 3 takım kurarsın.
gönderemiyoruz ne yazık ki. Nasıl bir sözleşmeleri varsa Serv bundan daha nazikti.daha yeni başlıyoruz![]()
Bana dinazor diyene bak sen.Ofsayttan gol atıp bizi elemişlerdi sen küçükken sevgili Can.
ispatlayabilir misin?cok iyi topcu