Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.106
- 12.316
- 1.823
Muslera
Boey-Nellson-luyi-pva
Berkan
Bay-Morutan-Cica-Kerem
Diagne
Bu orta saha hattıyla Berkan ın pestili çıkabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Boey-Nellson-luyi-pva
Berkan
Bay-Morutan-Cica-Kerem
Diagne

Kaleciyi yerli yapsak kerem yerine bi yabancı transferi yapabiliriz
alınır 2-3 eEren ne top oynuyor gerçekten. Bunu bize düşürmezler gibi.
Seni iyi görmüyorum rtaşSon 104 saat avrupa listesini bildirmek için...
Hücum tehditi zayıf takımlara karşı böyle oynayabiliriz.Aksi halde eziliriz.Ozellikle orta alanı güçlü takımlar sıkıntıya sokarBu sekılde olursa Morutan 10 numara pozısyonda oynar.
Gedsonla kafayı bozduk sorma renkdaşSeni iyi görmüyorum rtaş
Berkana cok yuk bıner bencede ama bu kadro bunu gosterıyor.Hücum tehditi zayıf takımlara karşı böyle oynayabiliriz.Aksi halde eziliriz.Ozellikle orta alanı güçlü takımlar sıkıntıya sokar
O zaman Harroui'yi alıp Cicaldau'yu forvet arkasına koyup Morutan'ı sağa çekebiliriz. Fakat sınırdan dolayı Alparslan'ı oynatmak gerekecek.Morutan'ı sağ kanatta görmek isterdim. Bu orta saha çok yumaşak gibi geliyor. Morutan'ın sağ da daha etkili olacağını düşünüyorum. Bize bir orta saha daha lazım top kapmada da iyi olan bu şart. Orda bir eksikliğimiz var.
Kerem ortada olmaz yahu.Morutan oynar orda.Morutan--Kerem--BAY
Diagne
Eğer söylenen on bir çıkacak olursa diziliş böyle olmalı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fegh oynamasin artık bir zahmet.Babel, Feghouli yi unutalım artık.El freni gibi adamlar.Morutan sag
Fegh ortada
BAY solda
Kesinlikle ndiaye tarzı adama ihtiyaç var top kapamiyoruz .Taylan ve Berkan yumuşak ikili ikisinden biri yerine ndiaye tarzı adam lazım .Kendisi asla 6 numara olmadı.
Emre'yi yolladılar, mecbur çekeceğiz artıkSol bek ne olacak orası da muamma. PVA olmayınca ömer e kalırsak bir sezon boyu, çok çile çekeriz.