Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmuyor hocam olmuyor sürekli ters ayağına almaya çalışıyorsun vs. olmuyor oyuncu da zorlanıyor bir yerde.

Laporte,Alaba,Bastoni,Kimpembe,Pau Torres yeterli mi üstat
Alaba bek
Kimpembe 👍
Pau torres bekleyelim daha erken

baba stoper için sol ayaklı bir stoper çok çok uçuk bir mevzu değil zannımca ,kolaylık sağlaması katılıyorum elbette

Alaba bek
Kimpembe 👍
Pau torres bekleyelim daha erken

baba stoper için sol ayaklı bir stoper çok çok uçuk bir mevzu değil zannımca ,kolaylık sağlaması katılıyorum elbette
Hocam o zaman şöyle düzeltelim
Ayak fark etmeksizin sol stoper oynamaya alışkın bir adam şart.
Ya Marcao'yu affedeceksin ya da belirttiğimiz gibi bir stoper alacaksın başka yolu yok bunun..

Hocam o zaman şöyle düzeltelim
Ayak fark etmeksizin sol stoper oynamaya alışkın bir adam şart.
Ya Marcao'yu affedeceksin ya da belirttiğimiz gibi bir stoper alacaksın başka yolu yok bunun..
Stoper işini yapsın öncelikle
Oyun kurmaya 4-2-3-1 oynuyorsak eğer o ikiliye bir tane first touch u bilen eleman koysunlar kafi.
Şıçtımın pepi yok stoper kaleci,yok orta saha tipli stoper diye zehirledi bizim gibi fukara takımları 🤣

Olmuyor hocam olmuyor sürekli ters ayağına almaya çalışıyorsun vs. olmuyor oyuncu da zorlanıyor bir yerde.

Laporte,Alaba,Bastoni,Kimpembe,Pau Torres yeterli mi üstat
bu ne yav e hani makas ? nerde oynuyor bu topçular ?
ya da bu topçular olmasa takımları bizim gibi perişan halde sürünecekler mi?

Marcao satılırsa luyindama ile oyun kurmaya devam edersin

•quod erat demonstrandum•

Hala herşey körü körüne savunmakdan bıkmayacaksınız.
Marcao ilk önce ayakda kalmayı becersin ondan sonra oyun kursun.
Oyun kuran adam görmesek bize yuttıracaksınız iyi oyun kuruyor diye

Nelssonda kurar ozanda kurar onun kurduğu oyunu.
Hepsini geçtim..o kadrodaki orta sahalar zaten onların stoperlerin işini kolaylaştıracak.

Ozan gibi bir adam şu ligde fark yaratır.Hala kalmışsın marcaoyu övüyorsun.

Daha kavga rezilliğinede girmedim.orayada girersem çıkamayız.
Hala savunuyorsunuz şu adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson'u beğeniyor musun reis

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keskin yorumlar yapmak için henüz erken.izlediğim kadarıyla kaandan bir fazlasını göremedim.
Bence o paralara kesinlikle öncelik değildi.
Şu dönemde kaanı her türlü tercih ederdim.kaanda olmasa
En kötü orta saha ve kanatlara fark yaratacak oyuncu alır alpaslanla devam ederdim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferlerden daha çnemli olan şey hocanın savunmanın top çıkarma senaryosunda yeniliğe gitmesi gerektiği ve artık bu pas oyunu safsatafasını bırakmasıdır. Oynatmaya çalıştığı pozisyon oyununa uygun elde belki nellson ve cica uygun diğerlerinin alakası yok. Pas oyunundan vazgeçtiğimiz an daha iyi bir yola gireceğiz.
bu pas oyununun uzmanı aykut kocaman değil mi?

Erman Toroğlu, Takım Oyunu programında kadroya alınmayan Mesut Özil ile ilgili flaş bir iddaida bulundu. Toroğlu, "Aldığım bir duyuma göre Mesut Özil ile Pereira kapışmış" dedi. Toroğlu, "Mesut hocam beni oynatmayacaksan ben soyunmayayım demiş. Vitor Pereira da tamam soyunma demiş" ifadelerini kullandı.

Bu nasil transferin son gunleri kardesim? Ortaligin yanmasi lazim ken gayet sakin gidiyor. Eger gelecek olan transferler avrupaya yazilmicaksa hic bosuna yabanci transfer yapilmasin ozaman. Yerli yapilsin yeter. Avrupada oyatamsyacagimiz yabanciya gerek de yok

Baskı yendiği zaman oyunculara özgürlük tanıyacaksın, gerekirse diksin Mohamed'e ya da taça atsın. Rakip takımlar maden bulmuş gibi bu açığı kullanıyorlar, biliyorlar illa pasla çıkmak zorunda olduğumuzu. Basan golü atıyor zaten, bunun kopyası onlarca gol yedik. Yemeye de devam edeceğiz.
fatih terim dışında herkes bunu anladı.. ama takıntılı biri olduğu için bunu devam ettiriyor ve bu da sonunu getirecek hocanın.

A9850B40-5F61-43BF-872B-A5EAE588B6B3.webp

Tiemoue Bakayoko ve Halil transferleri benservisleriyle pls. Bakayoko son senesinde.

bir tane topçu satamadık, maaşlılardan da kurtulamadık. her gün falcao şu takıma gitti, bu takıma gitti haberleriyle eğleniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt