Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı warken gidip 8 milyona nelsonu almak ahmaklıktır ve ayrıca bu diagne gsnin forweti olamaz.Orta sahayada defansif özelliği güçlü biri alınmalı.Her sene birisi patlıo.Böyle patlamalar yüzünden geçen sene şampionluk gitti.
Nelsson'u birde Marcao'nun yaninda izleyip öyle yorum yapmaliyiz bence.

Oynatmadığı adamı kime satıyorsa satsın
Başka birini alalım yıldım artık

Takımds üç pozisyonda tartışmasız herkesin emin olacağı oyuncu olmalı. Takımın omurgası sağlam olmalı yani.
Kaleci, stoper ve ortasaha
Muslera? bitik kaleciye güven yok
Stoper? Birtanesi çok tecrübeli olmalı, Nelson umut veriyor ama bakalım
Ortasaha? Yok yok uok. Çömezler topluluğu dolu bunları organize edecek oynatacak Melo gibi bir oyuncu yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımın Fernando gittiğinden beri en zayıf hattı orta saha ve sen buraya bonservis verebildiğimiz bir dönemde tartışmasız isimler koymak zorundasın gerekirse kalede yerli kullanacaksın o bölgeyi komple yabancı ve kaliteli adam koyacaksın. Takımda yetersiz görülen yerlerin doğru orta saha transferleriyle çok daha farklı olacağı kanaatindeyim hem defans bölgesinde hem hücum bölgesinde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Florentino kazık gibi kazık bu arada yiyenleri tebrik ederim bizimde şu kadar pazarlıktan sonra gedson için kazık yemememiz lazım yani

bu takım sadece 6 numara alsın ama saglam 6 numara alsın yeter bence... bide takımı geriden pasla başlatma sevdasında vazgecsin FT yeter.
farkındasyanız baskı yapan takımlar bizi cok cok zorlar

Defans oyuncularının performansını değerlendirirken ortasahamızın olmadığı aklımızdan çıkmasın. Marcao boşuna delirmedi.
Malesef bunu göremeyip defansı asan kesenler var. Adamlar iki topla ortasahamızı geçip kaleye geliyor. Nelson ben nereye düştüm böyle demiştir.

Orta saha merkez resmen SOS veriyor bu şartlarda hickimseden üst düzey performans beklemiyorum tüm takımı olumsuz etkiliyor..Bilhassa Berkan büyük hayal kırıklığı olmaya başladı geriye gidiyor gibi Taylan desen o bambaşka bir dünyada ..
Bu heriflerden en iyi ihtimalle 1 tanesi oynamak zorunda kalacak umarım maç yorgunlugudur bu şekilde ikisini de tahammül edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt