Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimizin maçlarını izledim. Marsilya'da Cengiz Ünder müthiş oynuyor. Çok doğru takıma transfer olmuş. Marsilya'da Payet, Cengiz ve Guendouzi'ye çok iyi önlem almamız lazım. Lazio'da Immobile ve Anderson'u nasıl önlem alacağız hiç bir fikrim yok. Ne yazık ki iki takımda formdalar ve hızlılar. Biz hala her maç aynı golleri yiyoruz.

Bana göre gruptan ilk sırada çıkmazsak zaten bu olasılık çok zor gözüküyor. Üçüncü olup, Konferans Ligi'nden devam etmemiz bizim için yararlı olur. Söylemem gerekirse Lazio ve Marsilya'nın gerisindeyiz. Böyle basit hatalar yaparsak bu takımlar farka gider. Mutlaka adam akıllı 6 numara almamız lazım. Lazio kolay gol yiyebiliyor ama kolay da gol atabiliyor. İlk maçta kendi evimizde Lazio le berabere kalırsak büyük bir başarı olacak.

Eğer PSV istiyorsa Mostafa Mohamed'i Bruma + para karşılığında transfer gerçekleşebilir.
Halil+ 6 numara + fırsat kanat transferi gerekli.

Muslera yakın mesafeye düzgün pas atıyor aslında. Ama topu alan ve topla dönüp, bir aksiyon yapması gerekende sıkıntı var. O bölgede soğukkanlı olacaksın, teknik olacaksın. Top ayağına yapışacak ve tek pas olacak. Yoksa patlarsın. O bölgede tecrübeli adam lazım. Mesela yediğimiz golde Taylan alıp, dönmede çok yetersizdi. Ağından açtı topu, çevre kontrolü yok ve sonra adamı görünce panik yaptı, o saniyeden sonra geçmiş olsun. Muslera da çok hata yok. Taylan aldığı an düzgün stop etse, adamın geldiğini görebilse, tekrar Muslera‘ya verebilşr yada yanında Luyi var verebilşr yada taca kornere vurabilir
Sen ne anlatıyon ahbab?

7'ye Nelsson varken 5'e Kaan'i almak aptallik olurdu. Bu kadar acik alanda durmadan bire bir yakalanirsa Ramos bile engel olamaz yenen gollere. Bire bir oyunculari tartismayi birakmamiz lazim. Butun pozisyonlarda ligin kalitesinin epey üzerinde son derece yuksek potansiyele sahip kaliteli oyunculara sahibiz artik. Sahaya dizilis, taktik, oyun plani, oyuncu tercihleri gibi daha onemli sorunlarimiz var. Malesef transferle sadece bir noktaya kadar cozulecek sorunlar bunlar, dahasi degil.

Sorun tdirektor demek icin saydım tam 6 uzun cümle kurmussun ustat.

orta sahaya kesin birisi gelecek. o net artık dünden sonra. Oraya birisini almazlarsa bu seneyi unutalım

2EC00164-D082-44C0-A49A-3F93A0AB5CA5.webp

Hocam bak Ortasaha örnekleri, eksiğini görüp bu açıklamaya göre alabilirsin.

Iste buna gülüyorum !

Fenerbahçe'de Edinson Cavani bombası! Ali Koç süreci bizzat takip ediyor

:ROFLMAO:

Ekli dosyayı görüntüle 136808Ekli dosyayı görüntüle 136809

Kerem çok içe giriyor şu işi bi düzene koymak lazım yav. Ortasahaya bakın 4 topçu arka arkaya dizilmiş
Kerem çok iyi niyetli ama maalesef tek pas oynamıyor. Tekte verip, boşa kaçıp istese alıp gidecek. Ama topla ve rakiple boğuşmaya çalışıyor. sonra kaybediyor. Tek top ver ve kaç yapsa bitti. Top kaybı yapmayacak, yorulmayacak, pozisyona girecek ama yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt