Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım öküz gibi güçlü ve aynı zamanda tazı gibi hızlı bir 6 numara diye bağırıyor. Taylan'dan olmaz. Kaleye yakın olacak adam garantici olacak. Hatta keşke Gustavo bizde olsa diyorum.

Dieng işi olacak bence, hissediyorum.
Scout ekibine güveniyorum. Ama Mustafa Demirtaş adamı beğenmemiş, o konu aklımı kurcalıyor.

dün olan enteresan bir pozisyon konusunda renktaşların görüşünü merak ediyorum

hepimizin bildiği gibi terim pek centilmen bir spor figürü değil hele de maç anında maç sıkıntılı ise hiç değil

ama dün bir pozisyon mohammed ile hoca arasındaki ilişkiye dair buralarda konuşulanları hatırlattı bana

paşa kalecisi bir pozisyonda sakatlandı ve topu taça attılar ve görüntü de pek de mühim bir şey olmadığı yönündeydi

neyse biz taçı kullandık mohammed de aynı yerden topu taça attı ki paşa başlasın diye hem de önde basalım diye

o arada paşalılar topu kaleciye bekledikleri için homurdandı ama asıl ilginci terim saha kenarına kadar geldi mohammede kızdı paşalıya topu bize ver dedi ve topu zannediyorum babele aldırıp kaleciye göndertti

mohammed biraz bozuldu sanki

bu arada skor 2-1 ya da 2-2 idi galiba

ne düşünüyorsunuz

Neyse cok ustume geldiniz burdan kimseye kufur edemiyorum instaya gidipde butun sinirimi Marcaodan cikaram.

Sen varya sen yirtik dondan cikarmis gibi cikiyorsun firsat kolluyorsun baska zaman alintiladigim zaman sesini cikarmiyorsun.Firsatci Unal Aysal Kilikli.
Seninle ne konusup ses cikaracagim? Iki mesajindan biri birilerini bos yapmakla itham etmek, digeri hakaret veya küfretmek. Emre Akbaba'nin buyuk futbolcu oldugunu iddia eden, bos yapma dedektörü büyük futbol bilgini.

Su forumda hala yazabiliyor olman cok enterasan. Kavga etmedigin kufretmedigin uye kalmadi. Durmadan "deden, baban" gibi ifadeler kullanan igrenc bir usluba sahipsin.

dün olan enteresan bir pozisyon konusunda renktaşların görüşünü merak ediyorum

hepimizin bildiği gibi terim pek centilmen bir spor figürü değil hele de maç anında maç sıkıntılı ise hiç değil

ama dün bir pozisyon mohammed ile hoca arasındaki ilişkiye dair buralarda konuşulanları hatırlattı bana

paşa kalecisi bir pozisyonda sakatlandı ve topu taça attılar ve görüntü de pek de mühim bir şey olmadığı yönündeydi

neyse biz taçı kullandık mohammed de aynı yerden topu taça attı ki paşa başlasın diye hem de önde basalım diye

o arada paşalılar topu kaleciye bekledikleri için homurdandı ama asıl ilginci terim saha kenarına kadar geldi mohammede kızdı paşalıya topu bize ver dedi ve topu zannediyorum babele aldırıp kaleciye göndertti

mohammed biraz bozuldu sanki

bu arada skor 2-1 ya da 2-2 idi galiba

ne düşünüyorsunuz

muhammed'in yaptığı iş gereksizdi.

Fernandinho tarzi lazim iste. Gec kalindi malesef. O Profilde bir oyuncuyu 2-3 gün icinde bulamayiz. Imkansiz. Gedson ile cözülecek bir sorun da degil malesef.

Dışarıdaki sıcak ile birlikte forumdaki aşırı negatif enerji tüm yaşam enerjimi aldı.

Küreği elimize verdiler artık diyebilirmiyiz reis

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eee yani diyebiliriz yine bir plansizlik var gibi görünüyor. En acil pozisyon DOS pozisyonu olmasina ragmen 2 ay Cicaldau Morutan diye diye gecti. Yanlis anlasilmasin Morutan veya Cica kötü demiyorum. Ama DOS pozisyonu Fernando Sevilla'ya gitmesiyle basladi ve halen cözülemedi. Tknik ekip önceligi buraya vermeliydi. Bu saatten sonra zor.

Ben 4 senedir "Belki hoca hakkında yanılıyorumdur. Belki gelecekte takım daha iyi olur." diye umutlanmaktan bıktım. 4 senede 80 tane oyuncu değiştirip ortaya hiçbir bok çıkaramamış bir teknik direktörün olduğu yerde geleceğe dair umut beslemek aptallıktan başka bir şey değil artık.

Seninle ne konusup ses cikaracagim? Iki mesajindan biri birilerini bos yapmakla itham etmek, digeri hakaret veya küfretmek. Emre Akbaba'nin buyuk futbolcu oldugunu iddia eden, bos yapma dedektörü büyük futbol bilgini.

Su forumda hala yazabiliyor olman cok enterasan. Kavga etmedigin kufretmedigin uye kalmadi. Durmadan "deden, baban" gibi ifadeler kullanan igrenc bir usluba sahipsin.
Emre Akbaba iyi futbolcuydu onun yasadiklarini sen yasaydin hayata kuserdin.Futbolu bilmek ona buna bok atmak degildirki Ben futbolu bildigimi hic bir zaman idda etmedim burda.Marcao olayinda Siz gene Kamil Kamil konusuyorsunuz Adam gidiyor Keremi dovuyor.Ve ceza aliyor .Sonra ozur dileyor.Neymis Kerem Haf etmemis nerden biliyonuz affetmedigini affetmedi ise teknik kadro affederse Kereme oturup bakmak duser.Sirf bu yuzden cocugu iyi oldugu maclarda bile elstiriyorsunuz .Bu mu futboldan anlamak .?Bu kotu su kotu demekle olmuyor o is .Ben futbolda anlamiyorum ama sen anlayipta boyle yorumlar yapiyorsan amacinin ne oldugu belli zaten.

Bu arada konuyla alakasız olacak ama, acaba GM5 Plus kullanıcısı olan var mı sitede? Babam için düşünüyorum, maksat arama yapmak ve WP kullanmak. 1500 TL civarı şu an. 2021 yılında hala alınır mı sizce?

Kullanan varsa PM atarsa çok makbule geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt