Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Reims'i izledim PSG karşısında, herifler müthiş tempo yapıyor

Faes, Van Bergen gibi üç kuruşluk adamlarla kapanmadan top oynadılar.

Faes gitmese Reims diye bir takımın varlığından bihaberdim

Nice, Rennes vs zaten bizden daha iyi takımlar oldular artık ama Reimsle bile zor kapışırız

morutan santrafor arkası dolaştıkça çok etkili olacak gibi

çözüm 3421

Kavgaya luzum yok arkadaslar hepimizin gayesi takimin basarisi farkli gorusler elbette olacak muslera hata yapmis taylan yapmis sorun buda degil sorun yapilanma hatali yapildi

Anholt oncelik degildi cicaldau oncelik degildi berkan bic degildi gereksizdi oncelik 6 numara idi bunu gecen senede gorduk ve sampiyonluga mal oldu ama sifirdan takim kurup ilk alinacak iki adam 6 numara ve gedson veya muadili iken biz almadik salak sacma yerlere turk doldurduk

Kaan ayhan ve umut merasi cekmis olsak solda omerle gotururdu anholt kadarda oynardi yedlini gonderip boeye yedek bir sag bek alinabilirdi ve en onemlisi diagne falcao erken gonderilip forvete iyi birini almak elzemdi beceremedik su saatten sonra yapilacak ne var ?

Alparslan banko oynayacak Marcao zaten 10 mac yok kerem banko oynayacak Halili getirip banko oynatacagiz geri kalanlara basacaksin yabanciyi 6 numara kaliteli bir adam bulacaksin laf olsun diye degil onune gedson veya haruri tipi bir adamla takim duzelir yoksa taylan berkan ile zorlu maclarda basar basar cikarmazlar bu kadar net

Almamız gereken ortasaha daha çok pasör biri mi olmalı yoksa savunma kabiliyetleri öne çıkan bir oyuncu mu olmalı? Ben karar veremedim şuna.

eğer defansın önünden topla çıkmakta inat ediyorsa hoca bu M.Seri gibi biriyle olur.. Tayland ve berkan ne hıaa

Almamız gereken ortasaha daha çok pasör biri mi olmalı yoksa savunma kabiliyetleri öne çıkan bir oyuncu mu olmalı? Ben karar veremedim şuna.

CrP3o4SUkAAna3-.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt