Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.949
- 14.885
- 2.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudoru getirsin yanına madem juvede yardımcı oldu burada da olsun .Hoca bu pas oyunu altındaki işkenceye devam edecekse,paraya kıysın antrenör istihdam etsin. Blok halinde oynayamıyoruz bir türlü. Takım boyu 60 metreyi aşıyor hemen. Pas oyunu için yetenek kadar bunun nasıl olacağını tasarlayıp oyunculara öğretecek insanlar lazım.
Hücumda da benzer haldeyiz. Isı haritalarımız bile genel itibarıyla karman çorman. Aynı tarz goller atamıyoruz. M.City ve Liverpool un taktik savaşı diye bir video vardı. Bu kadar taktik disiplinle oynabilmeleri sadece yeteneğe indirgenemez. Üzerinde taktik olarak çalışılmış antrenör emeği var. Ben beceremese de disiplin içinde ne yaptığını bilerek deneyen takım görmek istiyorum. hocanın istediği oyunu oynatacak oyuncu kalitesi eksikliği kadar,hatta daha fazla antrenör eksiği var takımın.
h.o diyebilirmiyiz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye şerefsiz oluyorlar ya, işinize gelince TR'nin Bayern'i olalım demeyi biliyorsunuz ama. GS'nin de böyle bir imparatorluğu olsun istemez miydin ligde?Dünyanin en serefsiz kulübü. Bunu sistematik bir sekilde yapiyorlar hegemonyalarini sürdürmek icin. Sadece dortmund ve leipzig degil, bunu gecmiste bircok takimda yaptilar. Sonra hoeneß denen öküz cikip utanmadan „biz de ligin durumundan memnun degiliz, bize denk bir rakip olmasini isterdik“ diyor.
Zaten almanyada bayernden herkes nefret eder bayern taraftari haric
Tudoru getirsin yanına madem juvede yardımcı oldu burada da olsun .
Takımın en azından bir kondisyonu olur bir sistemi olur
Onlar için şimdi Rıdvan bok, Umut ise en iyi yerli sol bek.mal tjk milli takımda neden umut yerine rıdvan oynamıyo diye aylarca ağladılar şimdi umutu alıp rıdvanı kiralıyolarmış
luyiyi dos mu oynatsak
taylandan daha iyi cikariyo topu
Noldu Semih Cigdeme renktas yaşıyor muMalesef Semih cigdem ile yaptigim görüsmeler tikandi. Kendisi benim onu yolda gördügüm takdirde yol degistirmemi istiyor. Yapilacak birsey yok. Baska yollardan yürümeliyim. Saygilar
luyiyi dos mu oynatsak
taylandan daha iyi cikariyo topu
onlara lokum sana .okum gibi olur renktas bosver
sus gs dusmaniŞunu 2.lig takimlari bile yapiyor yav. Bu tür videolari anlamıyorum
Paylaşıldı mı bu ?
O zaman ben de onlara .okumonlara lokum sana .okum gibi olur renktas bosver