Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle radial kararlari babelde ardada emre akbabada ömer bayramda görseydik keske 😂

TFF'nin Ogulcan icin harac kesmesi neden uzun bir aciklama arasinda bir cumleyle gecistiriliyor. Neden ortalik yangin yerine donmuyor. Bu duzenle basetmek icin yola ciktigimiz gruba bakarmisiniz: 20 yildir teknik adamlik yapmayan Fatih Terim ve secim donemi boyunca yalan ustune yalan soylemis Burak Elmas. Sonumuz hayir olur insallah.

Tek taraflı bakmamak lazım belki Muhammed ben gideceğim arkadaş diye sorun da yaratıyor olabilir. Adamın bu sene performansı vasat, belki de bilerek oynamıyor. İç yapısını öğrenmek lazım

1 mo gitse nasıl şamsımız azalıyo mo'nun gitmesi başka st gelmemesi anlamı taşımıyor

2 adamın kendi adaptasyon sorunu veya kendi gitme istemesini düşünmüyor musunuz adam ailesini bile getirmedi buraya

3 mo gelişimi adına alan rahatlıgını ve ona uygun oyunu veremediğimiz de açık

paraları var aslında.

Bunlarin yayinci isi bizimkinden beter. Belki mecbur transferde kar yapmalilar ve ondan fazla para harcamazlar gibi geliyor bana.

1 milyar yayin geliri yerine, Mediapro kacti diye 600 küsür milyon dagitiyorlar bu sene. Arkasinda zengin biri olmayan takimlar(PSG, Rennes, Marseille, Nice) dogru dürüz para harcamamis.

Adamlar yedeğinin yedeği Gedsonu vermiyorlae, biz en iyi forvetimizi hemen yollayacaz ha, 1 forvet ile devam edecez ha. O da Diagne. Eğer bu doğru ise Ft ve bu yönetim yüzyılın en berbat kararını almış olur, gitmek istiyormuş zart zurt demeyin bu zamana kadar miye satmadın derler adama. son gün hiç bir kulüp as forvetini satmaz gerçi bizde adam kayırma olduğu için herşey beklenir.

TFF'nin Ogulcan icin harac kesmesi neden uzun bir aciklama arasinda bir cumleyle gecistiriliyor. Neden ortalik yangin yerine donmuyor. Bu duzenle basetmek icin yola ciktigimiz gruba bakarmisiniz: 20 yildir teknik adamlik yapmayan Fatih Terim ve secim donemi boyunca yalan ustune yalan soylemis Burak Elmas. Sonumuz hayir olur insallah.
Yalan mı söylemiş? Ne yalanı? Ne kadar kötümser bakmışsın olaylara.

İnanamıyorum renkdaşlar size teessüf ediyorum. Çoktan vazgeçmişsiniz Mustafa'dan sanki bu nasıl bi tavır. Hakkaten inanamıyorum şu forumun şu an yanıyor olması lazımdı bu nasıl bi umursamazlıktır. Burası Galatasaray forumuydu diye giriyordum ben.
Hoca coktan vazgecmiz, halilin gelmesi icin yol yapmis. Taraftar ne yapsin rengo.

1 mo gitse nasıl şamsımız azalıyo mo'nun gitmesi başka st gelmemesi anlamı taşımıyor

2 adamın kendi adaptasyon sorunu veya kendi gitme istemesini düşünmüyor musunuz adam ailesini bile getirmedi buraya

mo giderse şampiyonluk şansımız artar demiş. yanlış okumussun reis

Momodan kalan parayla alacağımız max forvet muhammet demir olur

Transferin son günü çöp dışında ne bulacağız ? Ben bizim kulüp dışında as oyuncusunu veren takim bilmiyorum son hafta

Diagne delisinin insafına kalmakta mantıklı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt