Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umursamazlık oyuncunun kendisinde biraz sanki.
İki maçta mı karar verdin buna renkdaş? Terim adamı eziyor görmüyor musun üstündeki baskıyı? Bir iki maç 11 çıkmaya ihtiyacı var. Hepimiz neler yapabildiğini gördük bu adamın değil mi? İki maç kötü oynayan her adamı satacaksak kadroda kimse kalmaz.

mostafa satılacaksa önce opsiyonu alınıp sonra bizimle yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor ardından da fransaya gidip sağlık kontrolünden geçip yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor yalan gibi geldi bana bu haber son dk alınacak adam değil mustafa

Görüşmenin yeni olduğundan emin miyiz ? Belki de 1 haftalik bir süreç

mostafa satılacaksa önce opsiyonu alınıp sonra bizimle yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor ardından da fransaya gidip sağlık kontrolünden geçip yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor yalan gibi geldi bana bu haber son dk alınacak adam değil mustafa
O mesele çözülür sözleşme içeriğini bizim opsiyon kullanma tarihimize göre bir ayar çekilir biz alacağımız parayı alır opsiyon tarihe kadar ödemeyi geçeriz Zamalek'e.

Gitmek istese bile salmayalım öyle takas falan hele tam sövmelik harekat olur.

Neyse bekleyelim bence teklifler gerçektir ama kelepir fiyata satılmaz, elimizde başka forvet de yok.

Yerini doldurmak için insanlar nasıl bekletiyorsa öyle bekletmemiz lazım.

Halil'i veya kimi alacaksak o gelip imza atmadan satılmasın, ondan sonra Halil için Mohamed'den gelen bütün parayı isteyecekler anasını satayım.

Ha bence Diagne ve Falcao halen takımdayken Mohamed 15ten aşağı satılmamalı o ayrı.

Üstad luyi çok net ofsaytı bozuyor boey bariz geride durdu bir anlasmazlik yaşadılar.. boey orada hiç ofsayt işine girmemeliydi dersen hak verebilirim ama bilinçli bir şekilde bıraktı adamini
Screenshot_2021-08-31-12-20-41.webp

pozisyonun ofsaytla alakası yok. Burada tek problem var o da boey'in yorgunluğu. Çocuk kac haftadir bitti. Ayrıca Ne orta saha var ne kanattan destek, gol bağıra bağıra geldi

Yillar yillar once yaz tatili döneminde Konyada bir gösterisine gitmistim. Yaşımız kucuk, adini ilk defa duyuyordum. Beni mest etmişti.

Mekani Cennet olsun..

Hoca her soruda bonservis konusunu ocağa kadar düşüneceğiz diyor. Hoca bu adamı almaz, boka basmış gibi tiksindi bu adamdan bence.

Biz futbolcu alırken takımların sürekli alacağımız futbolcunun yerine transfer yapmasını bekledik bizim de aynısını yapmamız lazım alemin keki biz miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt