Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula Falco

Kolombiyalı forvet, Galatasaray'daki üçüncü sezonuna yeni başladı ancak Türk kulübünün Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması sayesinde havayı değiştirip yeni bir macera denemeyi düşünüyor.:asd:
Çok top oynadı Galatasaray katılamadı hastaneler ona çalışti kendine sonraki kulübüne yol yapıyor genoa ile vicenza mi şampiyonlar liginde oynayacak

Gedson,Halil haber yok.Mohamed gidiyor.Falcao gitmiyor.Böyle günün ta içine edeyim

Ic Saha :

Muslera

Boey - Kaan Ayhan - Nelsson - PVA

Morutan - Gedson - Cica - Kerem

Mostafa - Halil

Deplasman:

Muslera

Kaan Ayhan - Nelsson - Marcao

Boey - Taylan - Gedson - CIca - Baris Yilmaz

Morutan - Mostafa - Halil/Kerem

Ekli dosyayı görüntüle 136969
pozisyonun ofsaytla alakası yok. Burada tek problem var o da boey'in yorgunluğu. Çocuk kac haftadir bitti. Ayrıca Ne orta saha var ne kanattan destek, gol bağıra bağıra geldi

Sonradan yazdım tekrar gormemissin renktas ..

Pozisyonu tekrar izledim 3.04 te kasimpasanin golü var ..biz luyindamaya odaklandık ama kasimpasali topla aynı hizada gibi görünüyor luyi olmasa yine gol sayilirmis muhtemelen boey de bariz hataliymis.

InStat verileriyle, Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın en çok koşan oyuncuları...
2) Berkan Kutlu | Galatasaray | 102 dakika | 12 bin 379 metre
Anca kosuyor pas atmaya gelince atamiyor bir pozisyonda top geldi araya muhammed kacti baktim berkan heycanlanmayin atamaz dedim direk rakibe atti pas becerisi olmayan adam orta sahada hic bir yerde oynayamaz nolcak 22 yasindan sonra pas vermeyimi ogrencek bos bos deli dana gibi kossub dursun devre arasi alanyaya kiralik geri doner yazin koseye

İstediğinizi yazın çizin, bunları söyleyen adamın MM'yi yok yere silmesine ihtimal vermiyorum.

Yav boş yapıyorlar, hoca leş gibi oynadığı Randers maçında dahi 75 dk oyunda tuttu adamı belki gol atar da moral olur diye. Daha ne yapacak. Diagne formadayken o oynar tabii, oynatmasa da adam formdayken kesersen küser tabii nerde kaldı senin forma adaletin derler.
Yazmak için yazıyorlar resmen. Benim gibi FT muhalifi adamı bile zorla destekçisi yapacaklar az kaldı.

Mostafa Mohamed umarım gitmez yerine Halil bile gelse çok net güç kaybederiz. Mohamed'in tavanı çok yüksek 1 ay kötü oynadı diye ki oda sakatlık dönüşü hemen yollanması çok büyük hata olur. Diagne ile falan sezon bitmez.

Ic Saha :

Muslera

Boey - Kaan Ayhan - Nelsson - PVA

Mostafa - Hali

Deplasman:

Muslera

Kaan Ayhan - Nelsson - Marcao

Boey - Taylan - Gedson - CIca - Baris Yilmaz

Morutan - Mostafa - Halil/Kerem

Mostafa - Halil

Burasi cok iyi duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 136969
pozisyonun ofsaytla alakası yok. Burada tek problem var o da boey'in yorgunluğu. Çocuk kac haftadir bitti. Ayrıca Ne orta saha var ne kanattan destek, gol bağıra bağıra geldi
Ondan önce bu yusuf denen arkadas nasıl bomboş olup topu sürüyor. en büyük sorun orda. Önlem alma diye birsey yok. Kafada yorulmuyor bunlara belliki

İstediğinizi yazın çizin, bunları söyleyen adamın MM'yi yok yere silmesine ihtimal vermiyorum.

Kemalettin adminim lütfen şu adamı yedirmeyelim. Tam patlama yapacağı besleneceği bir ekip oluşmuşken bırakmayalım ısrar edelim. Şu haberi aldığımdan beri işe güce bakamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt