Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
69. sayfadan bildiriyorum şikenin her türlüsünde Türk kulüplerine örnek olan mali koç ve şikebahçeyi kutlamamak elde değil.

Mohamed fransadan direk mısıra geçer mısır ordusu ülkeden çıkmasına izin vermez askere alır biz de kitalık sözleşmesini feshederiz olay böyle kapanır

MM transfer olmak için gitti, olmadı, dönecek. Kusura bakmasın ama biz göndermezsek eşşek gibi kalacak kulüpte. Yok ben onunla çalışmam, eski kulübüme döneceğim ayakları yapmasın.

Zaten en başta st ettiene gitmek istemişti,zamalek bize vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Ailesini getirmedi buraya vs…Belki hocaya 1 ay önce söyledi ayrılmak istiyorum diye bilemeyiz ama hocada ona kötü davranmaya başladı bir anda.

Falcao'yu 1 dönemdir yollamaya çalışıyoruz; son günde olsa gitti adam.

Feghouli ve Babel Allah sizi ıslah etsin

Şimdi geçmişe dönüp bakıyorum. Fatih Terim i tüm yabancı oyuncular dahil babası gibi görüyorlardı.denayer, onyekuru, Drogba dahil. Muhammed in de terim in babalık yönüne denk gelmesi lazımdı bugüne kadar. Ne olduğunu ne olacağını kestiremiyorum. Öğlen gidiyor diye çok sitem ediyordum izin verenlere. 1 saat önce bile sitem ediyordum. Şimdi kafam allak bullak oldu. Terim bu çocuğa şans tanımalı, konuşmalı, babacan tavrını göstermeli...
Hayırlısı olsun artık. Ama hoca bilmeli ki omurgalı kursun yeter. Kendini niye baskı altında hissediyor anlamış değilim. Panik bir şekilde hareket ediyor sürekli bu aralar. Bırak hoca sen bu paniği...

Mostafa kaldı zor bir dönem olacaktır onun için ama iş yine kendisinde bitiyor. Bazı arkadaşların Terim'in oyuncuyu bitirdi olayına katılmıyorum ama o meşhur beyaz sayfa hem Marcao hem de Mostafa'da açılmalı ve yenir transfermiş gibi karşılanmalı artık çözüm lazım. Fatih hocada Marcao'yu zaten kazanacak ama Mostafa'yı da tekrar kazanmalı özellikle o menajer bozuntusu ile ilgili uyarılmalı bonservisi alınmalı bence ve ailesi eşi getirilmeli. Kendisine de kulüp özel bir haat koçu tutmalı gerekirse dili öğrenene kadar.

Diagne iyi yirtti.

maalesef yedlinde. Sadece bi yabanci yeri acildi

Diagne gitmeli MM kaliyorsa. 3 tane ilk 11de oynayacak adam fazla gelir.

Diagne oynamadigi an ne yapar bilmiyorum. Baya arazi herif. Hic riske girmeye gerek yok.

Mohamede de, Ocak ayina kadar aileni yanina al ve kicini yirt derdim. O dönem seni satariz dersek, kendinisine yeni takim bulmak icin zaten elinden geleni yapmali durumunda olur.

Mostafa Mohamed 'e gol kaçırdı diye bağırıp çağırdıktan sonra Babel 'i oyuna aldı bile
hoca taraftarsız tribünlere karşı oynuyordu,taraftarın bu sene sabrı yok ömer bayramda mesajı almıstır
çöpleri göndermeyip oynatmaya devam ederse arenada ıslıklara hazır olsun
bu sene hocanın dokunulmazlıgının son senesi kendiside farkındadır bence

Araplar falan yok mu şöyle 11-14 cash versinler okutalım. 2-3 ay oynayıp fransasına uzar

Zaten en başta st ettiene gitmek istemişti,zamalek bize vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Ailesini getirmedi buraya vs…Belki hocaya 1 ay önce söyledi ayrılmak istiyorum diye bilemeyiz ama hocada ona kötü davranmaya başladı bir anda.
mostafa mohamed 1000 gol atınca ailesini istanbula getirecekmıs geyikleri vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt