Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalik karişacak gibi kafasina göre takimdan giderse sonucu ne olur? Zamalek bize para mi öder yoksa mm para cezasi mi?

Mohamed Terim'le çalışmak istemiyor, niye seviniyoruz? Oyuncunun gitmesini ben de istemiyordum ancak bu şartlarda zoraki bir evlilik gibi olacak gs-mohamed ilişkisi. Beş kuruş da kazanamayacağız giderken. Nasıl başlayan hikaye nerelere geldi. Emeği geçenlere en ağır hakaretleri ediyorum.
Ünal aysalin bi aciklamasi vardi sneijderi getirdim oynatacak hocayida getiririm fatih terim iyide ama yönetimde disini höstermesi lazim

Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mustafa Muhammad told the Galatasaray coach that he wanted to leave, and the coach said, "Walk."

Mostafa Terim’e takimdan ayrilmak istedigini soyleyince Terim bu tepkiyi vermis herhalde

fatih-terim-emre-belozoglu.gif

Mohammed gider -> Nasıl gider anlam veremiyorum
Mohammed gidemez -> Yararlanamayız artık

Arkadaşlar çok rüzgarın seyrine kapılıyorsunuz. Harry Kane City’e gidemedi ne yapsınlar şimdi kadrodışı mı bıraksınlar

Ayrıca Mısır’a döneceği falan da yalan. Hemen her şeye bu kadar çabuk inanmayın.

Mohamedi fatih terim ali samiyende bi 90 dk oynatsin bidaha da gitmek istemez ama bu saatden sonra fatih terim kadro disi birakir.. amaci zaten yollamakti

Mohamed bu saatten verimli olmaz adam kafada bitirmiş transfer için ülkeye bile gidiyor transfer olmuyor köprülerin atması normal.

Ulan bu Mostafa Mohamed'i transfer etmeden önce Saint-Étienne yöneticisi Zamalek yöneticisiyle birbirine girmiş düşman olmuşlardı, tamam transfer ettik dedik adam yola çıkmadan önce Mısır ordusu mu araya girmişti askerlik sorunu mu çıkmıştı bişey olmuştu

Sanırım 6 ay içinde bu kadar olay yaşadığımız bir transfer süreci daha olmadı, gelirken ayrı dert göndermeye çalıştık ayrı dert şimdi takımda kaldı ne olacağı belli değil

Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mustafa Muhammad told the Galatasaray coach that he wanted to leave, and the coach said, "Walk."

Mostafa Terim’e takimdan ayrilmak istedigini soyleyince Terim bu tepkiyi vermis herhalde

fatih-terim-emre-belozoglu.gif

Mısır'dan çeviri yapınca dile hakim oldum. Walk diye çevirince, ayrılabilirsin demek oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt