Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.671
- 8.095
- 1.428
Ortalik karişacak gibi kafasina göre takimdan giderse sonucu ne olur? Zamalek bize para mi öder yoksa mm para cezasi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal aysalin bi aciklamasi vardi sneijderi getirdim oynatacak hocayida getiririm fatih terim iyide ama yönetimde disini höstermesi lazimMohamed Terim'le çalışmak istemiyor, niye seviniyoruz? Oyuncunun gitmesini ben de istemiyordum ancak bu şartlarda zoraki bir evlilik gibi olacak gs-mohamed ilişkisi. Beş kuruş da kazanamayacağız giderken. Nasıl başlayan hikaye nerelere geldi. Emeği geçenlere en ağır hakaretleri ediyorum.
Sanmam öyle bir şey yapacağını.@Keramettin TANRIVERDİ böyle bisey olabilir mi
bizim iznimiz olmadan görüsmeye gitmis diyorlar
bi nevi kocaya kacmıs
“Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mostafa Mohamed left Turkey to negotiate with Bordeaux without the permission of Galatasaray”
yok daha neler
1 tane gösterin sadece KÜFÜR ettiğiniMaclari izliyoruz? Kac defa goruntusu cikti yav git arastir biraz.
Bizim izinimiz olmadan nasil transfer olacaktı , haberimiz olmiyacakmiydi.@Keramettin TANRIVERDİ böyle bisey olabilir mi
bizim iznimiz olmadan görüsmeye gitmis diyorlar
bi nevi kocaya kacmıs
Mostafa Mohamed 'e gol kaçırdı diye bağırıp çağırdıktan sonra Babel 'i oyuna aldı bilebu olayda oyuncu kadar hocada haksız oyuncuyu gözden düsürmek icin herseyi yaptı bakalım toparlamak icin ne yapacak
Ibrahim Abdullah, "member of the former temporary management of Zamalek Club": Mustafa Muhammad told the Galatasaray coach that he wanted to leave, and the coach said, "Walk."
Mostafa Terim’e takimdan ayrilmak istedigini soyleyince Terim bu tepkiyi vermis herhalde
![]()