Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda Muhammed'e karşı gereksiz bir hype var anlamadım. Onun yaptıklarını başkaları yapsa çoktan kıçına teneke bağlanırdı.

Aklima takıldı bu durum yazmadan edemedim.
Gençken yıldız takım,genç takım basketbol oynamışlığım var. Her maç, ki basketbolu izleyenler de zaten bilir, koç en ufak hatada kafasına çöker oyuncunun. Ben hiç hatırlamıyorum ki koc bagirdi bana o kadar seyircinin onunde, ben gidicem de gidicem diyen bir oyuncuyu.
Soverdi yahu bize milletin önünde. İyi canimiz varmis, ne gitmeyi düşündük, ne de bunu bahane ettik kotu performansa. Baski olusturuyor insanda, futbolda cok cok daha fazla etkileniyorsun, sadece statta kalmiyor, maalesef twitteri instagrami vs. devir değişti. Ama durum bu ve bu baskiyi kaldıramıyorsan evine geri don otur kardeşim, rekabetci bir oyun bu, milyonlar harcanıyor, simarikligin alemi yok, kimse de cekmek zorunda değil.

Açıkçası ben bu yüzden MM'nin gitmek istediğini de düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum çünkü bugün bu sebepten bunu yapıyorsa yarin yine aynısını yapar ve nedense olay buraya çekiliyor ama sahsi fikrim hiç alakasi yok. Olaylarin iç yüzünü bilmeyen insanlar birine elestiri yapmak istediğinde göz önünde ne varsa onu kullanıyor çünkü kolaylarina geliyor.
İllaki başka nedenler var; Fransa oyuncuya daha caziptir, lig kalitesi bakimindan basamak atlamak istemiştir, antrenman performansı kötüdür, Diagne malum kesti adamı performansıyla, belki inat etmek yerine kolaya kaçmak işine geliyordur, takimin bu taktiginde kendini gosteremeyecegini düşünüyordur, menejerler kafasını bulandiriyordur, gece hayatina takilmistir, hocayla anlasamiyordur, hocayı begenmiyordur, vs. vs. farazi konuşmalar bunlar, ne yaşanıyorsa takım içinde yaşanıyor, ha çözülür çözülmez onu da bilemeyiz.
Ama tekrar söyleyim şundan eminim, hoca bağırıyor bana by by hadi diye bir şey ben ömrümde görmedim. Gorecegimi de sanmam. MM'de başka bir neden, nedenler var. Elbet gün yüzüne çıkacak, illa ki öğreniriz.

Gedson
tapatalk_1629067893187.webp

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen yav. Elin şımarık misirlisina karsi, her ne kadar laf etsek de hocanin yaninda olmaliyiz. İki yedek kaldi, kenardan iki laf yedi diye küsmüş prensimiz. Ulan luyindamayi her pozisyon hasliyor terim, acin bakin. Sanki sadece muhammede yapiyor. Gidecekse de gitsin, bu dakikadan sonda umrumda bile degil. Sanki bana drogba
Bu kafayla Mısır'dan başka yerde oynayamaz zaten. Luyi ve Diagne nasıl formayı kaptıysa, onun da daha çok çalışıp formayı alması lazımdı. Meziyetleri var çünkü. Ama kaçıp gitmeyi tercih ediyor.

When do clubs submit their squads?

Every club must submit two lists of players, including details such as shirt number, date of birth and nationality. List A needs to be submitted to the relevant association to be verified, validated and forwarded to UEFA by 24:00 CET on Thursday 2 September. The same process applies to List B (more details below), which must be submitted no later than 24:00 CET the day before each match.

Türkiye saati 01:00 mi oluyor

•quod erat demonstrandum•

Siz kafayı sıyırmışsınız. Mısır'da neyin antrenmanını neyin taktiğini görmüş de FT'nin oynattığı oyunu ya da antrenman metodlarını beğenmeyecekmiş MM. FT bazılarını gecenin bir vakti bir köşede sıkıştırmış herhalde çünkü bu kuyruk acısı normal kafaların ürünü olamaz.

MM'de bize kurban olsun. Sen kimsin de GS'yi, FT'yi ya da bu ülkeyi beğenmiyorsun lan. Daha düne kadar Mısır'da yer sofrasında elinle pirinç yiyen adamdın. Laleye bak hele.

Bir de FT düşmanlığı yapacağım diye böyle mental sorunlu, Diagne'ye bile formasını kaptıran adamı savunuyorlar. Babanızın oğlu galiba.
Valla rengim şu son yaptığı tavırlarla taraftarı karşısına aldı. Ben çok seviyordum arkasındaydım. Hocayı çok ağır eleştirdim, fakat durum bu ise çok fevri davranmışız. İşi gücü bırakıp bebe bakıcılığı mı yapcaz, yediğin önünde yemediğin arkanda, arkanda milyonlar var, cebinde de var. Yat kalk şükret çık topunu oyna büyük golcü ol sonra atarsın tribini. Menejerlerini git değiş yoksa yok olup gideceksin. Dünyanın en iyi orta sahalarından biri olabilir büyük potansiyel denen ve Epl ye 60 küsür milyon opsiyonla giden Gedson, Fatih hoca ile çalışmak için bir dünya teklifi redediyor. Valla tosunum paşa keyfin bilir.

Şimdi bu Mohamed konusunda tam olarak nereyi suçlayacaz ben karar veremedim. Okuyorum biri FT'ye sallamış, diğeri Zamalek'in çaycısından girmiş stadında ki çimlerinden çıkmış, bir diğeri sözleşmesini okumamış diye yönetime falan sallamış, Mohamed'e sağlam geçiren de var tabi.

Çok karışık mevzu valla, keşke gitseydi elde edeceğimiz kardan bağımsız ayrılması iki taraf için de hayırlı bir karar olacaktı bence bundan sonrasını düşündüğümüz zaman. Yok ayrılmak istiyormuş vs vs. Adamla aynı dili konuşabilen herifte bulamadık ki, bu geldiğinde imza attığı zaman bi tane mısırlı tiktokçu geldiydi salak salak çeviriler yapıyodu eleman hatırlarsınız. Hala o heriflen iletişim kurduruyorsak MM bir bok anlamıyordur zaten kulüpte dönen işlerden, taktikten vs. Ayrıca İngilizce niye öğrenemiyorsun kardeşim, dil konusunda sıkıntıları var diyorlardı doğruysa eğer bu iddia tabi. Bu kafayla MM'yi Avrupa'da kim tutar yav. Git okuma yazma öğren önce

When do clubs submit their squads?

Every club must submit two lists of players, including details such as shirt number, date of birth and nationality. List A needs to be submitted to the relevant association to be verified, validated and forwarded to UEFA by 24:00 CET on Thursday 2 September. The same process applies to List B (more details below), which must be submitted no later than 24:00 CET the day before each match.

Türkiye saati 01:00 mi oluyor

•quod erat demonstrandum•
Aynen öyle

Valla rengim şu son yaptığı tavırlarla taraftarı karşısına aldı. Ben çok seviyordum arkasındaydım. Hocayı çok ağır eleştirdim, fakat durum bu ise çok fevri davranmışız. İşi gücü bırakıp bebe bakıcılığı mı yapcaz, yediğin önünde yemediğin arkanda, arkanda milyonlar var, cebinde de var. Yat kalk şükret çık topunu oyna büyük golcü ol sonra atarsın tribini. Menejerlerini git değiş yoksa yok olup gideceksin. Dünyanın en iyi orta sahalarından biri olabilir büyük potansiyel denen ve Epl ye 60 küsür milyon opsiyonla giden Gedson, Fatih hoca ile çalışmak için bir dünya teklifi redediyor. Valla tosunum paşa keyfin bilir.
Çok güzel noktaya değinmişsin. PL görmüş adam GS'ye gelemediği için psikolojik bunalıma giriyor. Demek ki Gedson gerizekalı.

Aynen yav. Elin şımarık misirlisina karsi, her ne kadar laf etsek de hocanin yaninda olmaliyiz. İki yedek kaldi, kenardan iki laf yedi diye küsmüş prensimiz. Ulan luyindamayi her pozisyon hasliyor terim, acin bakin. Sanki sadece muhammede yapiyor. Gidecekse de gitsin, bu dakikadan sonda umrumda bile degil. Sanki bana drogba
mohammed bir drogba degil tabi de terim de bir mancini degil. galatasaray taraftarı bile cekmiyor terimin triplerini allahın mısırlısı niye ceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt