- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Orta saha alsanıza kardeşim neyi bekliyorsunuz !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kafayla Mısır'dan başka yerde oynayamaz zaten. Luyi ve Diagne nasıl formayı kaptıysa, onun da daha çok çalışıp formayı alması lazımdı. Meziyetleri var çünkü. Ama kaçıp gitmeyi tercih ediyor.Aynen yav. Elin şımarık misirlisina karsi, her ne kadar laf etsek de hocanin yaninda olmaliyiz. İki yedek kaldi, kenardan iki laf yedi diye küsmüş prensimiz. Ulan luyindamayi her pozisyon hasliyor terim, acin bakin. Sanki sadece muhammede yapiyor. Gidecekse de gitsin, bu dakikadan sonda umrumda bile degil. Sanki bana drogba
Kimsenin gözünün içine bakma baktiklarinda da gözünü kaçırma.BABA PART 2.Kimseye güvenmeyin transfer konusunda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla rengim şu son yaptığı tavırlarla taraftarı karşısına aldı. Ben çok seviyordum arkasındaydım. Hocayı çok ağır eleştirdim, fakat durum bu ise çok fevri davranmışız. İşi gücü bırakıp bebe bakıcılığı mı yapcaz, yediğin önünde yemediğin arkanda, arkanda milyonlar var, cebinde de var. Yat kalk şükret çık topunu oyna büyük golcü ol sonra atarsın tribini. Menejerlerini git değiş yoksa yok olup gideceksin. Dünyanın en iyi orta sahalarından biri olabilir büyük potansiyel denen ve Epl ye 60 küsür milyon opsiyonla giden Gedson, Fatih hoca ile çalışmak için bir dünya teklifi redediyor. Valla tosunum paşa keyfin bilir.Siz kafayı sıyırmışsınız. Mısır'da neyin antrenmanını neyin taktiğini görmüş de FT'nin oynattığı oyunu ya da antrenman metodlarını beğenmeyecekmiş MM. FT bazılarını gecenin bir vakti bir köşede sıkıştırmış herhalde çünkü bu kuyruk acısı normal kafaların ürünü olamaz.
MM'de bize kurban olsun. Sen kimsin de GS'yi, FT'yi ya da bu ülkeyi beğenmiyorsun lan. Daha düne kadar Mısır'da yer sofrasında elinle pirinç yiyen adamdın. Laleye bak hele.
Bir de FT düşmanlığı yapacağım diye böyle mental sorunlu, Diagne'ye bile formasını kaptıran adamı savunuyorlar. Babanızın oğlu galiba.
Aynen öyleWhen do clubs submit their squads?
Every club must submit two lists of players, including details such as shirt number, date of birth and nationality. List A needs to be submitted to the relevant association to be verified, validated and forwarded to UEFA by 24:00 CET on Thursday 2 September. The same process applies to List B (more details below), which must be submitted no later than 24:00 CET the day before each match.
Türkiye saati 01:00 mi oluyor
•quod erat demonstrandum•
!!!!!!!!!!Kim açtı bu uğursuz nöbeti?
Çok güzel noktaya değinmişsin. PL görmüş adam GS'ye gelemediği için psikolojik bunalıma giriyor. Demek ki Gedson gerizekalı.Valla rengim şu son yaptığı tavırlarla taraftarı karşısına aldı. Ben çok seviyordum arkasındaydım. Hocayı çok ağır eleştirdim, fakat durum bu ise çok fevri davranmışız. İşi gücü bırakıp bebe bakıcılığı mı yapcaz, yediğin önünde yemediğin arkanda, arkanda milyonlar var, cebinde de var. Yat kalk şükret çık topunu oyna büyük golcü ol sonra atarsın tribini. Menejerlerini git değiş yoksa yok olup gideceksin. Dünyanın en iyi orta sahalarından biri olabilir büyük potansiyel denen ve Epl ye 60 küsür milyon opsiyonla giden Gedson, Fatih hoca ile çalışmak için bir dünya teklifi redediyor. Valla tosunum paşa keyfin bilir.
mohammed bir drogba degil tabi de terim de bir mancini degil. galatasaray taraftarı bile cekmiyor terimin triplerini allahın mısırlısı niye ceksin?Aynen yav. Elin şımarık misirlisina karsi, her ne kadar laf etsek de hocanin yaninda olmaliyiz. İki yedek kaldi, kenardan iki laf yedi diye küsmüş prensimiz. Ulan luyindamayi her pozisyon hasliyor terim, acin bakin. Sanki sadece muhammede yapiyor. Gidecekse de gitsin, bu dakikadan sonda umrumda bile degil. Sanki bana drogba
Mevki ve stil olarak alakaları yokki. Barkley, Cica yerine oynayacak adam.