Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla rengim şu son yaptığı tavırlarla taraftarı karşısına aldı. Ben çok seviyordum arkasındaydım. Hocayı çok ağır eleştirdim, fakat durum bu ise çok fevri davranmışız. İşi gücü bırakıp bebe bakıcılığı mı yapcaz, yediğin önünde yemediğin arkanda, arkanda milyonlar var, cebinde de var. Yat kalk şükret çık topunu oyna büyük golcü ol sonra atarsın tribini. Menejerlerini git değiş yoksa yok olup gideceksin. Dünyanın en iyi orta sahalarından biri olabilir büyük potansiyel denen ve Epl ye 60 küsür milyon opsiyonla giden Gedson, Fatih hoca ile çalışmak için bir dünya teklifi redediyor. Valla tosunum paşa keyfin bilir.
mantık çerçevesinde konuşan bir renktaş

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erman Toğlu demiştiya, Fatih hoca köprüden aşşağı düşse elinde 2 lüfer ile karaya çıkar, MM olayında ağzından tek kelime çıkmadan, taraftarı arkasına aldı şuan 😂. Oturduğu yerden haklı olduğunu kanıtladı 😂 hocaya neler dedik, sonra az bile yapmış diyoz şimdi 😂

Ali Naci Küçük: "Mostafa Mohamed özel hayatına dikkat etmiyor, profesyonel yaşamıyor. Bu konuda kendisine uyarılarda yapıldı. Ailesi Mısır'da olduğu için özensiz ve dikkatsiz yaşadığı tespit edildi."

@radyogol

Normalde böyle şeylere inanmam ancak alakalı alakasız çok kişiden bunu duydum. Hepsi mi yalan bilemiyorum.
sinan yılmaz sürekli söylüyordu mostafanın gece hayatını abarttığı duyumlarının devamlı geldiğini. ali naci de onaylamış

Falcao gibi transferlerden uzak durmayi ilke edinecegimiz gibi geleceği parlak oyunculari opsiyonsuz kiralama olayindan da artik uzak durmamiz gerekir. Oyuncular az kipirdandi mi hemen kulubu asiri bonservis talep ediyor veya satmaya yanasmiyor. Gedson ve Halil icin harap olduk. Aldigimiz seviyenin uzerine cikarip yolladik, simdi cigerimiz yaniyor. Yapabiliyorsan makul bir opsiyonla kirala yoksa kiralama bu tarz oyunculari.

1630489224822.webp

bir tarafta MM'in garip olayları, bir tarafta kral Cagne.. seneye kuzeyden 1-2 tane genç forvet getirelim bari Halil'in yanına. Tam manyaklarla çalışıyoruz ya

13. başlıktan kurtulup 14. başlığa geçince nasıl her şey düzeldi ama. Uğursuz rakam işte.

Duyum işinde kötünün iyisi diyebileceğim gurrpegi de g.sevgisi de bitmiştir benim için.. Gurrpegi çeşitli temennilerde bulunuyor 1 tanesi gerçekleşince sanki onceden biliyormuş havalarına giriyor.. Tutmayan temennilerde de türlü bahaneler ...
G.sevgisi desen duyumculugu bıraktı vatan millet sakarya modunda yok üstümüze oyunlar oynanıyor yok herkes bize düşman vs...

Dağınık yaşamı olan Diagne düzeldi Mohammed mi başladı şimdi?
Diagne'nin yaşamı dağınık değil ki. Herif çok eşli yaşıyor sadece. Bize manyakça bir yaşam tarzı gibi geliyor doğal olarak, ama görünen o ki o kadınlar zaten durumu kabullenmiş. Bir nevi mantık birlikteliği. Alan memnun satan memnun yani.

Erman Toğlu demiştiya, Fatih hoca köprüden aşşağı düşse elinde 2 lüfer ile karaya çıkar, MM olayında ağzından tek kelime çıkmadan, taraftarı arkasına aldı şuan 😂. Oturduğu yerden haklı olduğunu kanıtladı 😂 hocaya neler dedik, sonra az bile yapmış diyoz şimdi 😂
kafan mı guzel oyle bisey olmadı 😂

şükürler olsun Halil'i aldık ya. dün ona da sevinemedik adam akıllı şerefsiz medya/duyumcular yüzünden. büyük transfer bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt