- 3 Haziran 2015
- 57.339
- 66.579
- 4.143
Seni güldürmedigim icin cok özür diliyorum umarim tez zamanda seni güldürmeyi basaririm.Sacmasapan ve kotu bir espri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni güldürmedigim icin cok özür diliyorum umarim tez zamanda seni güldürmeyi basaririm.Sacmasapan ve kotu bir espri
Çift buzlu blue label içerken müslüman olduğu aklına gelmiyor heralde.Ekli dosyayı görüntüle 137232
bir tarafta MM'in garip olayları, bir tarafta kral Cagne.. seneye kuzeyden 1-2 tane genç forvet getirelim bari Halil'in yanına. Tam manyaklarla çalışıyoruz ya
7 kişi gülmüş, demek ki komik.Sacmasapan ve kotu bir espri
Başrol Diagne, Luyi olur, Marcao da helikopterle gelir olay yerinearsenal soyunma odasına dönmesin sonra takım
oyle bir ilgilendirir kiGs yi ilgilendirmez isterse 10 eşi olsun
geyik degil mi o muhabbet?
cidden 4 karısı mı var?
oyle bisey varsa allah belasını versin.
gs topcusu falan dinlemem.
yonetim de bu durumu bile bile transfer mi etti bu herifi?
seriatla ne alakasi var ya?oyle bir ilgilendirir ki
seriatcıların yeri yok bu kulupte
ozel hayata saygıyla ne ilgisi var bununYok renkdaş bizim takım tam tersi özel hayata çok değer veren saygı duyan bir kulüp, Sergen kendi ağzı ile söyledi ya. Çalışması en rahat kulüp Galatasaray diye. Hatta başından gecen bir olayı bile anlattı.
Diagnenin olayı şeriatçilikten değil de keyiften adam hristiyan değil mi yavoyle bir ilgilendirir ki
seriatcıların yeri yok bu kulupte
niye şeriat 4 kadına izin vermiyor museriatla ne alakasi var ya?
yok müslüman cağneDiagnenin olayı şeriatçilikten değil de keyiften adam hristiyan değil mi yav![]()
neyle alakası varseriatla ne alakasi var ya?
Yav bu Hristian değil mi ne alakası varozel hayata saygıyla ne ilgisi var bunun
diagne bitmistir benim icin
seriatcı bir pislik oldugunu bilmiyordum
Haaaa bilmiyodumyok müslüman cağne
Hristiyan sanıyordumneyle alakası var