Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun sayfalar akip gidiyor.Hoca her sene bikmadi gidenler gepenler olacak demeyinoyle diyo bi kisi gidiyo bi kisi geliyor.Hani nerde bu gidenler bi Falcao gitti oda allah talibi cikti yoksa oda kalacakti.

Ali Naci Küçük: "Mostafa Mohamed özel hayatına dikkat etmiyor, profesyonel yaşamıyor. Bu konuda kendisine uyarılarda yapıldı. Ailesi Mısır'da olduğu için özensiz ve dikkatsiz yaşadığı tespit edildi."

@radyogol

Normalde böyle şeylere inanmam ancak alakalı alakasız çok kişiden bunu duydum. Hepsi mi yalan bilemiyorum.

Bu doğruysa performans düşüşü ve yedek kalması normal olur. Ama bilemiyoruz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fatih hocamın acilen yanına farioli tarzı yardımcı hoca getirip sorumluluğu paylaşması,işini kolaylaştırması gerek. Tepkiler azalacaktır. Kendisi de rahat edecektir. Necati ve selçukla olacak iş değil.

Gedsonda gelirse gecen sene 2.devre aldigimiz oyunculardan bi onyekuruyu almamis oluyoruz.Morutan Cica Boey gibi oyuncularida aldigimizi sayarsak kadromuzu guclendirdik diyebiliriz.Haydi Gedson bekleniyorsun.

Fatih hocamın acilen yanına farioli tarzı yardımcı hoca getirip sorumluluğu paylaşması,işini kolaylaştırması gerek. Tepkiler azalacaktır. Kendisi de rahat edecektir. Necati ve selçukla olacak iş değil.

selçuk daha iyi oynatır k.gümrüğü.... net.....

evet ama hoca istemiyor istesede eski gsli biri olur yine

Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay
artık böyle riskli transferlerden vazgeçmeli renkdaş.

fransada adam kaynıyor. kap 3-4 m euroya bir ortasaha yaslan arkana. 10 m eurolar vermemeliyiz artık. genç ucuz oyuncu konseptini sevdim.

Irfancan Muslera'dan uzunmuş ama saha içinde bana hiç öyle durmuyor hatta kaleyi hiç kaplamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt