Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.768
- 11.667
- 1.473
Bartuğ imzalamadı mı hala?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci Küçük: "Mostafa Mohamed özel hayatına dikkat etmiyor, profesyonel yaşamıyor. Bu konuda kendisine uyarılarda yapıldı. Ailesi Mısır'da olduğu için özensiz ve dikkatsiz yaşadığı tespit edildi."
@radyogol
Normalde böyle şeylere inanmam ancak alakalı alakasız çok kişiden bunu duydum. Hepsi mi yalan bilemiyorum.
jorginho penaltısı yine
Fatih hocamın acilen yanına farioli tarzı yardımcı hoca getirip sorumluluğu paylaşması,işini kolaylaştırması gerek. Tepkiler azalacaktır. Kendisi de rahat edecektir. Necati ve selçukla olacak iş değil.
Iyi bayramlaaaar
evet ama hoca istemiyor istesede eski gsli biri olur yineFatih hocamın acilen yanına farioli tarzı yardımcı hoca getirip sorumluluğu paylaşması,işini kolaylaştırması gerek. Tepkiler azalacaktır. Kendisi de rahat edecektir. Necati ve selçukla olacak iş değil.
artık böyle riskli transferlerden vazgeçmeli renkdaş.Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay
Bu kadarda negatiflik olmaz yaw .yakın açılardan görmek lazım zemini. zannetmiyorum iyi durumda olduğunu
Hoaydaaaa.Belki zemin oynatacakZemin emiratesin zemini gibi olsa nolur ki
Sanki bişey oynuyoruzda