Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.883
- 7.493
- 1.843
20 m euro derse brentford sene sonu ön alım hakkı ne işe yarayacakön alım hakkı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 m euro derse brentford sene sonu ön alım hakkı ne işe yarayacakön alım hakkı?
Yabancı sınırı kalkar boşverin. Derdimiz orta sahaBrentford seneye 15 milyona satsın diye Halil’i oynatıp parlatacağız demek ki
Teklif meklif dinlemem satmıyorum derse nolcakÖn alım şu;
Mesela FB önümüzdeki yaz gitti Brentford'a dedi ki 7 milyon euro veriyoruz, Brentford bize söylüyor 7 veriyorsanız size veriyoruz biz verirsek biz alıyoruz. Eğer hiç taliplisi çıkmazsa bizimkiler ile oturup sıfırdan anlaşma yolu arayacaklar.
Yani diyelim ki A kulübü Halil'in bonservisi için 5 milyon € teklif etti ve Brentford teklifi kabul etti. O zaman Galatasaray'a diyecek ki 5 milyon € getir Halil'i al.Ön alım hakkı ne demek
Randers'a ezildi mi? Abartmasak mı. Sahaya gömdük herifleri 2. maç.

Ayak tenisinde kendisini geliştirmesini umuyorlar anladığım kadarıyla o sebeple bize yollamışlar.
Küme düserlerse çökeriz.ne dönüşünden bahsediyorsun salın artık adamı. inşallah küme düşersiniz
Angers 'ın kalecisi Paul Bernardoni ve Nice 'in kalecisi Walter Benítez kessinlikle çok daha büyük takımlarda oynamayı hak ediyorlar, aslında bu kadar kolay bonservis ödeyebildiğimiz bir ortamda keşke Muslera 'nın sözleşmesini uzatmak için bu kadar aceleci olmasaydık diyorumbu arada brentford'un ispanyol bir kalecisi var tam bizlik. oyunu elle ayakla çok güzel kuruyor.
FB perotti ile anlaşarak fesih yapmış, yersen.
Giden oyuncu Fener’e para veriyor böyle rezil bir takımdan kurtulmak için üste para veriyor. Kap açıklamasını böyle yaparlar.Epey limit açılmıştır.![]()
Bizden daha fazlasını talep edemez. Yani bizden fazla para vererek alamaz kimse Halili, tabi kulübü satmaya karar verirseÖn alim hakki oyuncu seni istedikten sonra zaten sende degil mi ya? Diyelim X Takim 10 Milyon teklif etti. Ama oyuncu sana gelmek istiyor ne fark ederki Yani olmus olmamis?
Yanı bu cümleler yapici eleştiri değil diye dedim hocamAnlamadım üstat