Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön alım şu;

Mesela FB önümüzdeki yaz gitti Brentford'a dedi ki 7 milyon euro veriyoruz, Brentford bize söylüyor 7 veriyorsanız size veriyoruz biz verirsek biz alıyoruz. Eğer hiç taliplisi çıkmazsa bizimkiler ile oturup sıfırdan anlaşma yolu arayacaklar.
Teklif meklif dinlemem satmıyorum derse nolcak
işte zurnanın zırt dediği yer bura

Ön alim hakki oyuncu seni istedikten sonra zaten sende degil mi ya? Diyelim X Takim 10 Milyon teklif etti. Ama oyuncu sana gelmek istiyor ne fark ederki Yani olmus olmamis?

bu arada brentford'un ispanyol bir kalecisi var tam bizlik. oyunu elle ayakla çok güzel kuruyor.
Angers 'ın kalecisi Paul Bernardoni ve Nice 'in kalecisi Walter Benítez kessinlikle çok daha büyük takımlarda oynamayı hak ediyorlar, aslında bu kadar kolay bonservis ödeyebildiğimiz bir ortamda keşke Muslera 'nın sözleşmesini uzatmak için bu kadar aceleci olmasaydık diyorum

İşin özü açıklamalara bakarsak oyuncuyu pişsin diye bize verdiler. Epl ye yeni çıkmış küme düşmemeye oynayacak olan İngiliz takımı için oyuncu yetiştircek hallere düşmek. Türk futbolunun iflas ettiğinin resmi kanıtıdır.

gedson ve harici bir orta saha beklentisi varken hiç ses seda yok..yani en azından gedson olmuyorsa bile bir alternatif belirlemişlerdir diye düşünüyordum..neyi bekliyoruz acaba hala yarına kadar gedsona dair bir umut mu var onu mu zorluyoruz..

Ön alim hakki oyuncu seni istedikten sonra zaten sende degil mi ya? Diyelim X Takim 10 Milyon teklif etti. Ama oyuncu sana gelmek istiyor ne fark ederki Yani olmus olmamis?
Bizden daha fazlasını talep edemez. Yani bizden fazla para vererek alamaz kimse Halili, tabi kulübü satmaya karar verirse

Hepten son güne mi kaldık orta saha transferi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt