Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde fatih terime haber verdiler opsiyon yok diye degilmi? Sonucta adam takimdan sorumlu teknik direktör olarak calisiyor. Gitsin ama birakmaz en az 3 sene daha...
Dünyada teknik direktörmü kalmadi niye terim gelsin diye cirpinayim? Adam emekli olunca ne yapacagiz kapatalim mi kulübü? Galatasarayi tutmayi birakacakmisin terim emekli olursa? Bu takimi sampiyon yapan baska td olmadimi bu zamana kadar?😂

dostum Mohammed olayının Terim' le alakasını söyledim, Halil' i değil bence bir daha oku.

dolayısıyla burada Terim giderse takım tutmam kısmını da nereden çıkardığını anlayamadım. Terim hakkında iyi bir şey söylemek Terimci yapmaz kimseyi bundan da bence vazgeçilmeli. Çünkü Mohammed olayı ve Terim alakasını yazdım ben o kadar. ben Galatasaray' lıyım sadece..

E-N2ZzhXoAsndcl

:asd:

Aynı kişiler 7 m euro da opsiyon diyordu, gördükki opsiyon yok ama diğer kısımlara inanmaya devam mı etmeliyiz?
Transfer sezonu sonunda hepsini açıklayacaz demişti başkan. Bakalim gorecez. 1 milyondan aşağı kiraya verdiklerini düşünmuyorum. Fener fiyat arttırdı çünkü bilinçli olarak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer sezonu sonunda hepsini açıklayacaz demişti başkan. Bakalim gorecez. 1 milyondan aşağı kiraya verdiklerini düşünüyorum. Fener fiyat arttırdı çünkü bilinçli olarak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmam.

Bir de bence rakamlar total açıklanacak. Yıllık maaş ve bonservis bütçesi diye.

Tek tek herkesin maaşını açıklamamaya devam etmeliyiz.

dostum Mohammed olayının Terim' le alakasını söyledim, Halil' i değil bence bir daha oku.

dolayısıyla burada Terim giderse takım tutmam kısmını da nereden çıkardığını anlayamadım. Terim hakkında iyi bir şey söylemek Terimci yapmaz kimseyi bundan da bence vazgeçilmeli. Çünkü Mohammed olayı ve Terim alakasını yazdım ben o kadar. ben Galatasaray' lıyım sadece..
Neyse renktaş amacimiz Galatasarayin başarısı ve iyiliği gerisi fasa fiso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt