- 18 Temmuz 2009
- 82.311
- 240.705
- 5.263
Bu hocaysa ben de MT hocası olurumadi herif
Oynayacak adamlar belli nasıl olsa her şey ezbere
Niye 30+ milyon maaş alıyor bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hocaysa ben de MT hocası olurumadi herif
Ben de düşmezler diyorum zaten?
Herhalde fatih terime haber verdiler opsiyon yok diye degilmi? Sonucta adam takimdan sorumlu teknik direktör olarak calisiyor. Gitsin ama birakmaz en az 3 sene daha...
Dünyada teknik direktörmü kalmadi niye terim gelsin diye cirpinayim? Adam emekli olunca ne yapacagiz kapatalim mi kulübü? Galatasarayi tutmayi birakacakmisin terim emekli olursa? Bu takimi sampiyon yapan baska td olmadimi bu zamana kadar?![]()
iyi de biz su an bile alamıyoruz ki
gelisme potansiyelini gectim
Transfer sezonu sonunda hepsini açıklayacaz demişti başkan. Bakalim gorecez. 1 milyondan aşağı kiraya verdiklerini düşünmuyorum. Fener fiyat arttırdı çünkü bilinçli olarak.Aynı kişiler 7 m euro da opsiyon diyordu, gördükki opsiyon yok ama diğer kısımlara inanmaya devam mı etmeliyiz?
Niye yahu baş reisin bir telefonuna bakar.Malum Seçim yaklaşıyor.Bu yabancı kuralı değişmez. Unutun o işi...
Yok yedekKerem bugün ilk 11 başlarmi?
Sanmam.Transfer sezonu sonunda hepsini açıklayacaz demişti başkan. Bakalim gorecez. 1 milyondan aşağı kiraya verdiklerini düşünüyorum. Fener fiyat arttırdı çünkü bilinçli olarak.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En formda kanat oyuncusu suan kerem. Milli takimdan soguttular iyice yaYok yedek
hayatımda gördüğüm en kompleksli kişilerden biri FT isminin altında ezilip kalmışBu hocaysa ben de MT hocası olurum
Oynayacak adamlar belli nasıl olsa her şey ezbere
Niye 30+ milyon maaş alıyor bu adam
Neyse renktaş amacimiz Galatasarayin başarısı ve iyiliği gerisi fasa fisodostum Mohammed olayının Terim' le alakasını söyledim, Halil' i değil bence bir daha oku.
dolayısıyla burada Terim giderse takım tutmam kısmını da nereden çıkardığını anlayamadım. Terim hakkında iyi bir şey söylemek Terimci yapmaz kimseyi bundan da bence vazgeçilmeli. Çünkü Mohammed olayı ve Terim alakasını yazdım ben o kadar. ben Galatasaray' lıyım sadece..