- 1 Haziran 2015
- 27.782
- 19.332
- 2.148
orta sahamız yumuşak
top çıkarmaktan daha büyük sorun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bomba biri gelicek bence son dakkaya kadar beklemekte fayda var 1 yabanı gelcek illa falcaodan boşalan yereSon 28 saat ama kıl kımıldamıyor,başka hemle olmazsa yandık.
Lazazette gibimi acebaKenan ve günesin arasinda igrenc bi iliski olmasindan süpheleniyorum
Almanya ikinci ligi icin bile vasat olan bu futbolcu nasil milli takimda banko oynar bunu anlamak gercekten cok güc
Bu sessizlikten Gedson için hayla umutluyum ben, gelecek bence. Çünkü başkasına mutlaka bakarlardı adı falan düşerdi şindiye kadar.Son 28 saat ama kıl kımıldamıyor,başka hemle olmazsa yandık.
25 yaşındayım hagili jardelli dönemleri hayal meyal hatırlıyorum bunca zamandır tecrübeme göre bencede düşer abi bu geceBu gece 1-2 gibi muhtesem bir haber duser gibi, 36 yillik tnobeti tecrubelerim bana bunu ogretti
Bitirdiler bizi be hedef bizmiyiz tayfun durumundayım şu anKızı bırakta transfer haberi yokmu renktaş?
Sudi arabistan basinini göreve davet ediyorum bu konu derhal arastirilmaliLazazette gibimi aceba
orta sahamız yumuşak
12 yıllık bu forum tecrübem diyorki bana ; Gedson bir şekilde bam diye gelcek. Vazgeçmiş yada illaki vermiyor olsalardı başka 3-5 tane isim mutlaka düşerdi buralara.25 yaşındayım hagili jardelli dönemleri hayal meyal hatırlıyorum bunca zamandır tecrübeme göre bencede düşer abi bu gece