- 18 Eylül 2018
- 16.101
- 12.443
- 1.473
TFF futbolu yönetmeyi kesmiş. İcra memuru gibi bize ait olan ulaşabildiği ilk şeyi alıp karşıya vermiş. Buda elbet elimizde koz olur.Yasal haraç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF futbolu yönetmeyi kesmiş. İcra memuru gibi bize ait olan ulaşabildiği ilk şeyi alıp karşıya vermiş. Buda elbet elimizde koz olur.Yasal haraç.
Ben tam tersini düşünüyorum. Berkan yeterince tempolu ve top kapan bir oyuncu. Eğer Gedson gelirse durum Gedson için de geçerli. Cicaldau her nekadar gösterişsiz oynasa da sahipsiz top kazanma ve şok preste bence gayet iyi oyuncu. Bu takımın tempo yapabileceğine inanıyorum ben.orta sahamız yumuşak
top çıkarmaktan daha büyük sorun
Zıkkım olsunTFF futbolu yönetmeyi kesmiş. İcra memuru gibi bize ait olan ulaşabildiği ilk şeyi alıp karşıya vermiş. Buda elbet elimizde koz olur.
Hume da olabilirBarkleyi alsak ya biz
Barkley ile paket yapsınlar ikisinin satın alma opsiyonu da 15 koysunlar ballı kaymak olsun![]()
Ruben Loftus-Cheek - Player profile 25/26
Ruben Loftus-Cheek, 30, from England ➤ AC Milan, since 2023 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €8.50m ➤ * 23/01/1996 in London, Englandwww.transfermarkt.com
bide loftus cheeki kiralıomuşuz![]()
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum son dakika golü atıcaz olumsuz gidiyor olsa Gedson Aslan emojisini kaldırırdı moral bozup12 yıllık bu forum tecrübem diyorki bana ; Gedson bir şekilde bam diye gelcek. Vazgeçmiş yada illaki vermiyor olsalardı başka 3-5 tane isim mutlaka düşerdi buralara.
Bizim taraftarlar ve yöneticilerimiz dünya üzerinde başka kaleci yok saniyorlardi muslera iyi oynarken.Angers 'ın kalecisi Paul Bernardoni ve Nice 'in kalecisi Walter Benítez kessinlikle çok daha büyük takımlarda oynamayı hak ediyorlar, aslında bu kadar kolay bonservis ödeyebildiğimiz bir ortamda keşke Muslera 'nın sözleşmesini uzatmak için bu kadar aceleci olmasaydık diyorum
G.sevgisi bilgi girmediğine göre klavyesi bir tarafına kaçtı galiba.![]()
Sieeesin yarın nenem de konuşur.Yarın birileri gelince hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu diye sallar durur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi