Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahamız yumuşak

top çıkarmaktan daha büyük sorun
Ben tam tersini düşünüyorum. Berkan yeterince tempolu ve top kapan bir oyuncu. Eğer Gedson gelirse durum Gedson için de geçerli. Cicaldau her nekadar gösterişsiz oynasa da sahipsiz top kazanma ve şok preste bence gayet iyi oyuncu. Bu takımın tempo yapabileceğine inanıyorum ben.

Bizim asıl sorunumuz stoper ve ön liberomuza azıcık yalandan baskıda başı kesik tavuğa dönüyor olmamız. Bu aslında sağlam bir taktik çalışmayla çözülebilir ancak o konuda ben Terim'den ümidi kestim. Yani sorun bireysel yetenekle doğaçlama çözülebilir gibi ancak. Bu yüzden 6 no'ya top yapabilen oyun görüşü çok iyi olan (Seri/Biglia) tarzı bir orta saha çok daha elzem bence.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnşallah rendaş
images.webp

daş mı

irfan-boey-nelsson-marcao-pva-pjanic-gedson-cicaldau-morutan-kerem-halil

12 yıllık bu forum tecrübem diyorki bana ; Gedson bir şekilde bam diye gelcek. Vazgeçmiş yada illaki vermiyor olsalardı başka 3-5 tane isim mutlaka düşerdi buralara.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum son dakika golü atıcaz olumsuz gidiyor olsa Gedson Aslan emojisini kaldırırdı moral bozup

Angers 'ın kalecisi Paul Bernardoni ve Nice 'in kalecisi Walter Benítez kessinlikle çok daha büyük takımlarda oynamayı hak ediyorlar, aslında bu kadar kolay bonservis ödeyebildiğimiz bir ortamda keşke Muslera 'nın sözleşmesini uzatmak için bu kadar aceleci olmasaydık diyorum
Bizim taraftarlar ve yöneticilerimiz dünya üzerinde başka kaleci yok saniyorlardi muslera iyi oynarken.
En iyi zamanında dahi ilk 20 kaleciden biri değildi Muslera vasat altı ayak tekniği nedeniyle hiç bir büyük takım düşünmedi transfer etmeyi.
Ama bizim ergen taraftarlar iyi bir kurtarış yapınca adamı öyle bir abarttı ki o 3 yıllık skandal ötesi sözleşme sonrasında karşı fikirleri olanlara hain muamelesi yapıldı.
Duygusal bağ profesyonel hayatta tuzaktır.
Başarısızlığın yegane yoludur.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Cheek için çok olumlu yorumlar okuyorum, milli falan da olmuş İngilterde 10 kere, 25 yaşında
Ama ben hayla Gedson diyorum illaki zorla ite kaka 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt