Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.662
- 11.527
- 1.838
Cicaldou ilk açıkladığında korkmuştum herkes onu Stanciu'nun alternatifi sandı ama Cica, Gedson'un alternatifiydi. :crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mkhitaryan h.o.Ermeni de kim?
Ben dieng gelecek diyorum.Elneny falan gelmez.
Taylan’ı geçen sezon ikinci yarıdan beri beğenmiyorum rdaş Etebolu orta sahada gözümüze İniesta geldi adam da 2. Yarı Selçuk İnan emeklilik senesi dönemine döndü adamTaylan’ın geçeceği yer Ztk
Lille'deki Xeka en son uzatmamıştı.gedson tarzı sözleşmesi 2022 veya 2023'te bitecek olan bi oyuncu yok mu bildiğiniz veya mevcut takımının sezon planlamasına dahil olamayacak bi eleman..
Gedson'un alternatifi kim, çok merak ediyorum
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet şu an bunu konuşuyorlar. Yarın İst’a getirmeye çalışıyormuşuz.HY: Elneny ile anlaşma tamam, kulübü ile son detaylar görüşülüyor.
Space'te söylemiş sanırım.
zeki uzundurukan'ın eline su dokemeztam bir kolpa üstadı
Bunu söyleyen de Haluk değil miydi![]()
Mohamed Ali Ben Romdhane - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Ali Ben Romdhane, 24, Tunus ➤ Ferencvárosi TC, 2023'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 2.70 mil. € ➤ * 6 Eyl 1999, Tunis, Tunuswww.transfermarkt.com.tr
Bu arkadaşın ismi geçiyordu en başlarda nasıl topçu acaba 2023'te bitecekmiş kontratı.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İçerdeki Ztk alanya maçından beri sallantıda. milli takıma gitmeyip ameliyat olsa şuan daha olurdu belki ama. O geciken ameliyat geriye götürmüş gibi biraz.Taylan’ı geçen sezon ikinci yarıdan beri beğenmiyorum rdaş Etebolu orta sahada gözümüze İniesta geldi adam da 2. Yarı Selçuk İnan emeklilik senesi dönemine döndü adam
@Yusuf Kara
Arsenal taraftarı Elneny sevmez hatta baya mizah konusu ama Arteta gitmesine izin vermiyor. Arsenal'de son senesi 30 yaşına girecek yani kiralik olmaz, ciddi bir maaşı var ve senden 4 yıllık ister. Ghezzal'e buna benzer şartlarda girmedik Elneny de olmaz.