Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldou ilk açıkladığında korkmuştum herkes onu Stanciu'nun alternatifi sandı ama Cica, Gedson'un alternatifiydi. :crushed:

Arsenal taraftarı Elneny sevmez hatta baya mizah konusu ama Arteta gitmesine izin vermiyor. Arsenal'de son senesi 30 yaşına girecek yani kiralik olmaz, ciddi bir maaşı var ve senden 4 yıllık ister. Ghezzal'e buna benzer şartlarda girmedik Elneny de olmaz.

HY: Elneny ile anlaşma tamam, kulübü ile son detaylar görüşülüyor.
Space'te söylemiş sanırım.

Elneny'i sabah uçağa yetiştirmeye çalışıyormuşuz ama HY'ye güvenmiyorum.

Lakin 1-2 oyuncu geleceğini düşünüyorum yarın akşama kadar

Taylan’ı geçen sezon ikinci yarıdan beri beğenmiyorum rdaş Etebolu orta sahada gözümüze İniesta geldi adam da 2. Yarı Selçuk İnan emeklilik senesi dönemine döndü adam

@Yusuf Kara
İçerdeki Ztk alanya maçından beri sallantıda. milli takıma gitmeyip ameliyat olsa şuan daha olurdu belki ama. O geciken ameliyat geriye götürmüş gibi biraz.

Arsenal taraftarı Elneny sevmez hatta baya mizah konusu ama Arteta gitmesine izin vermiyor. Arsenal'de son senesi 30 yaşına girecek yani kiralik olmaz, ciddi bir maaşı var ve senden 4 yıllık ister. Ghezzal'e buna benzer şartlarda girmedik Elneny de olmaz.

arteta gitmesin diyorsa ciddi sıkıntılar vardır oyuncuda kontrol etmek lazım

Birini aldık ama bakalım bence el neny falan değil 10 numaralı formayı giyicek birini aldılar yarın çıkar kokusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt