Mehmet Onur Özkan
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 675
- 730
- 588
Umut fakirin ekmeği işte naparsın.babel rusyaya anca partilemeye gider donkla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut fakirin ekmeği işte naparsın.babel rusyaya anca partilemeye gider donkla
Biz zaten transfer etmeyeceğiz kiralayacağızHayır. Transfer olmak üzereyken Hocası engelledi transferi

Harcanmış bir kariyer daha maalesefHayır. Transfer olmak üzereyken Hocası engelledi transferi
Şunu bir yıl kiralık vermezler mi? Hazır Ronaldo'da dönmüşken bunlardan kimi istesek verirler gibi geliyor bana :red:
![]()
Ferguson hocamızı kırmaz ön ayak olur bu işe.
![]()
Twitter’da hashtag çalışması başlatıyorum iptal olur bu turnuvamohamed feghouli cagne elneny hepsi mi gidecek turnuvaya bu nedir yav
Biz zaten transfer etmeyeceğiz kiralayacağız![]()

Donny Van de Beekkim bu sarı

Kongo Afcon'da yok sanırım. Bizde Fegh-Mo-Elneny(gelirse) yok. Edit: Diagne çağrılırsa yok.Oha bizden baska afrikaya adam yollayan yok galiba
Luyi yok
Mm kalirsa yok
El neny gelirse yok
Fbjkde varmi afrikadan topcu?
biliyor transfer beklediğimizi, yakıştı mı yani.perotti denen herife atmış onları
Bok var gibi iki yılda bir yapıyorlar bir de. Yap işte herkes gibi 4 yılda bir yaz aylarındamohamed feghouli cagne elneny hepsi mi gidecek turnuvaya bu nedir yav
Abuzer komurcu seyi mi? Googlea haram zikkim olsun yazdim o ciktiO hamdi baba videosu kimin eseri?![]()
Bundan ziyade Barça'daki kankasına daha çok ihtiyacımız var bence.
sivasın yarısı gidiyor :dKongo Afcon'da yok sanırım. Bizde Fegh-Mo-Elneny(gelirse) yok.
jk'de Ghezzal yok.
fb tam kadro.
Anadolu takımlarını da ciddi vurabilir. Afrikalı bol oralarda.
Fb ve Bjk kesin o tarihlerde Sivas deplasmanına gidiyorlardır :red:sivasın yarısı gidiyor :d
Ekli dosyayı görüntüle 137385