- 16 Haziran 2010
- 204.522
- 156.714
- 6.838
Evet onu kastediyor arkadas.van de beck değildir inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet onu kastediyor arkadas.van de beck değildir inşallah
Ağır diz sakatlığı geçirmiş. Yaramaz bize.Schneiderlen ile bir ara acaip ilgilenmiştik aslında şimdi lazım bize
Yani reis Goretzka 'sı Sabitzer 'i varken Tolisso 'yu mu oynatacak adamlar, bizi de Berkan & Taylan orta sahasını izlemekten kurtarsınlarTolisso mu
yok fener 10 gün sonra gidiyoFb ve Bjk kesin o tarihlerde Sivas deplasmanına gidiyorlardır :red:
Çoğu davet almayabilir ama Yatabare-Gradel-Camara(ihtimal) gider. Diğerlerinden emin değilim.sivasın yarısı gidiyor :d
Ekli dosyayı görüntüle 137385
fajr da gider banko.Çoğu davet almayabilir ama Yatabare-Gradel-Camara(ihtimal) gider. Diğerlerinden emin değilim.
bu yedlin ile ilgili her an bi başakşehir haberi bekliyorum ben sağ bek kim varki şu anda onlarda?Babel Yedlin Omar gitse Elneny Gedsen irfancan ve kanat transferi gelse yeterli olur
Faslıymış, ondan emin değilim. Orada iyi orta sahalar var.fajr da gider banko.
O nasıl oluyormuş öyle? Kiralama için sınır var diye biliyorum ben.atalanta 59 futbolcusunu kiraya vermiş. vay be.
Yani en önemlisi Taylan ve Berkan 'ı aynı anda oynatma zorunluluğumuz olmaz, hangisi daha formda olursa o oynar dışarıda kalan hem 8'i hem 6'yı yedekleyebilir. Bir benzeri de Marcao haberler doğruysa takıma döndüğü zaman olur Marcao ve Nelsson as stoperlerimiz olarak duruyor ama herhangi biri saçmaladığı zaman Luyindama çıkıp baba gibi oynayabilir. Forvette Diagne & Halil ve Mostafa arasında bir seçim yapabiliriz. Kerem istediğimiz gibi değilse Barış Alper çıkıp oynayabilir filan bunlar uzun lig serüveninde bayağı elimizi rahatlatacak işlerElneny Josef'ten iyi Gustavo ile de hemen hemen aynı düzeyde oyuncu bence. Saf bir 6 numarası olmayan takımımıza ilaç olacağını düşünüyorum Taylan'ı biraz daha ön tarafta kullanabiliriz belki.
yuh, mülteci göçü gibiatalanta 59 futbolcusunu kiraya vermiş. vay be.
Önüne geleni almışlar mı bunlaratalanta 59 futbolcusunu kiraya vermiş. vay be.
Normalde Mostafa Elneny 'yi ikna eder nasıl olsa diye rahat olmamız lazımdı düştüğümüz duruma bakelneny mostafa ıle konusup vazgecer
imkansız ötesi şuan bence.Gerçi orda şuan orta saha konusunda muthiş bir bolluk var pek forma şansıda bulamıyor ama bize düşmez.solkayer ondan defansif orta saha denedi ama adam tam bir ofansif orta saha yada merkez orta saha olmadı haliyle ama çok talibi olur iyi futbolcu gerçektenEvet onu kastediyor arkadas.
futbol oynamayı bilmiyorlar 2 yılda bir turnuva yapıyorlarBok var gibi iki yılda bir yapıyorlar bir de. Yap işte herkes gibi 4 yılda bir yaz aylarında