Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben 6 numara transferinin hemen Paşa maçından sonra çıkmasını bekliyordum.

Milli ara var, gelsin teknik kadro planlamasını yapsın etsin diye bekliyordum. Şimdi geldiğinde az zamanın var ve hemen Trabzon üstüne Lazio'ya bir anda koyacaksın. Yapacak bir şey yok , yeterki ama Avrupa Ligi için yetişsin.

Planlardan biri şuda olabilir. 6 yı getirelim , boşluğumuzu kapatalım. Eğer Gedson için olabilitesi varsa 8 Eylül'e kadar bekleriz de olabilir. Gedson süper bir adam bizim için ama benim gözümde pozitif olmasına rağmen ekstra bir transfer. Kaldı ki olabilitesi varsa Avrupa Listelerinden sonra olması daha kolay gibi duruyor, hatta belki de Ocak ayı. (Benfica'da forma alamaz , çok kenarda kalır vs. Jesus tamam gitsin der)

Güvenilir bir 6 gelirse , yeri gelince gelen adam yeri gelince Taylan Cica'yı destekleyen oyunu oynamaya çalışabilir . Taylan çünkü devşirme bir 6 bizde. Onu da rahatlatır güven veren bir 6 numara. Berkan'da hamle ve rotasyon yedeği olur lig içinde.

2-8 Eylül arasında da eğer giderse Babel +1 kontenjan olur ilerisine (en azından bu sezonluk - abzürt TFF -1 yapacak sonraki sezon kağıt üstünde). Büyük ihtimal Akbaba gider (ki zaten gitsin.) Talibi olursa Emre Kılınç bile kiralanabilir bence.

Berisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.

5 m euro falan zorunlu opsiyonu olur kesin.
Salzburg bunları yolar 5'e bırakmaz ama 5 diye açıklama yapılır kesin.
Ben şeyi anlamadım bu Rossi konusunda
1. Nasıl 10 milyon satın alma koydurdular?
2. Zorunlu opsiyon değilken LCFC neden veda etti adama kiralık gidene veda mı edilir?

2. Zorunlu opsiyon değilken LCFC neden veda etti adama kiralık gidene veda mı edilir?
Rossi konusunda Koç şirketleri üzerinden sponsorluk vermişlerdir, araştırılsa ortaya çıkar.

Berisha'nın da son senesiymiş, çok pahalı olmaz ama para veremezler muhtemelen şu an o yüzden opsiyon olur mecburen.

Rossinin Salary cap problemi cikmis 23 yasina girdi diye. LA Vela ya da Rossi arasinda kalip Velayi secmisler.
Rossi firsat olmus resmen

Galatasaray, Elneny ile prensip anlaşmasına vardı. Yönetim, oyuncunun bonservisini alabilmek için Arsenal ile görüşmelerini sürdürüyor. (Habertürk)

El neny olayı yalan olabilir çünkü Arsenal küme düşmemeye oynuyor ve kadrosu kısıtlı

gaPhyGR.png

Max Meyer'i almışlar. Hahahahahahaaha (suyun karşı tarafı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt