- 18 Temmuz 2009
- 82.338
- 240.843
- 5.263
Berisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.
5 m euro falan zorunlu opsiyonu olur kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enis bardhi ile karıştırdım. tam bunlar yine mi os aldı lan diye sövüyordumBerisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.
Evet rogon üzeri oldu zaten yine. Satin aliniyormusBerisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.
leşFener de genç topçular aldı aferin adamlara akıllanmışlar. Berishayı izleyen var mı nası topcu
Salzburg bunları yolar 5'e bırakmaz ama 5 diye açıklama yapılır kesin.Berisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.
Rossi konusunda Koç şirketleri üzerinden sponsorluk vermişlerdir, araştırılsa ortaya çıkar.Salzburg bunları yolar 5'e bırakmaz ama 5 diye açıklama yapılır kesin.
Ben şeyi anlamadım bu Rossi konusunda
1. Nasıl 10 milyon satın alma koydurdular?
2. Zorunlu opsiyon değilken LCFC neden veda etti adama kiralık gidene veda mı edilir?
Rossinin Salary cap problemi cikmis 23 yasina girdi diye. LA Vela ya da Rossi arasinda kalip Velayi secmisler.Salzburg bunları yolar 5'e bırakmaz ama 5 diye açıklama yapılır kesin.
Ben şeyi anlamadım bu Rossi konusunda
1. Nasıl 10 milyon satın alma koydurdular?
2. Zorunlu opsiyon değilken LCFC neden veda etti adama kiralık gidene veda mı edilir?
Dur örnek olarak yazayımBerisha malını izleyen 1 kişi yoktur şimdi herkes övmeye başlar yine Rogon'a domalıp adam almışlar.
FazlaElneny 1.75 maaş![]()
El neny olayı yalan olabilir çünkü Arsenal küme düşmemeye oynuyor ve kadrosu kısıtlı
KimMax Meyer'i almışlar. Hahahahahahaaha