- 6 Eylül 2014
- 94.505
- 65.208
- 4.608
Ne zaman olacak yav zaman geciyorben hedefin elneny olduğuna inanmıyorum bi anda bambaşka isim patlayacak hissim var. kitolano falan olsa bi de yanında tecrübeli biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman olacak yav zaman geciyorben hedefin elneny olduğuna inanmıyorum bi anda bambaşka isim patlayacak hissim var. kitolano falan olsa bi de yanında tecrübeli biri
:red:bitmez bjk alıyor geçmiş olsun
ne yaziyor orda cok kücük göremedim
Kim onlar yav8 eylülden sonra foruma girmeyecekler zaten, otomatik kurtulacağız.
tecrübeliyi bugüne patlatırlar kitolano avrupa için alınmaz ligte kullanılırNe zaman olacak yav zaman geciyor
Sözleşmesi biten adama opsiyon nasıl koyulsun Arsenal bedavaya elden çıkartmaz.Olabiliri nedir bilemem ama opsiyon koyar zorunlu![]()
Sene sonu zorunlu almak gibiSözleşmesi biten adama opsiyon nasıl koyulsun Arsenal bedavaya elden çıkartmaz.
Bu tip yarışlara girmek doğru değil, girilecekse de yüksek fiyatı veren alsın önemli değil.Mensah olayından sonra bunların götü kalktı zaten ,muhtemelen arsenal tarafından bir puştluk var yada menejer pompalamasıdır
ben hedefin elneny olduğuna inanmıyorum bi anda bambaşka isim patlayacak hissim var. kitolano falan olsa bi de yanında tecrübeli biri
Gedson olayında gr inanmanıştım zatenBu tip yarışlara girmek doğru değil, girilecekse de yüksek fiyatı veren alsın önemli değil.
Gedson gibi adamlar bu kokuşmuş camilara zaten gitmezler.