- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.638
- 4.143
@Keramettin TANRIVERDİ uzun zamandir 8 Eylülü isaret ediyor. 8 Eylül'de ne olacak
sence var miVar mi gelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sence var miVar mi gelen
Çok biliyor bu da sağolsun :d![]()
mohamed elneny
bütün uğraş uefa listesine yetişmesi için… (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer sezonu)rerererarara.net
Gurrpegi
![]()
mohamed elneny
bütün uğraş uefa listesine yetişmesi için… (bkz: 2021-2022 sezonu yaz transfer sezonu)rerererarara.net
Gurrpegi
buna kalsa gedson gelmişti. twitter hesabından sallayıp duruyor.![]()
mohamed elneny
Gurrpegi
Eywallah sağ olasinGenel olarak "dirt player" yani sevilmeyen isleri yapacak bir futbolcu diyebiliriz. Arsenal taraftari da bu konuda rotasyonlari dar oldugu icin Elneny'nin ayrilmasina pek de sicak bakmadigini görür gibi oldum. Pas oyununa kesinlikle katkisi olacaktir, yüksek pas yüzdesiyle oynuyordu PL'de. Öyle fazla gol veya uzaktan sut atar yok bilmem kafa golu atar beklentisine girmemek gerekir. Ama Orta Sahamizda eksik olan sertligi kesinlikle getirir diye düsünüyorum. Besiktasta özellikle son döneminde cok iyi oynamisti.
Nah fam pek sert degil yaGenel olarak "dirt player" yani sevilmeyen isleri yapacak bir futbolcu diyebiliriz. Arsenal taraftari da bu konuda rotasyonlari dar oldugu icin Elneny'nin ayrilmasina pek de sicak bakmadigini görür gibi oldum. Pas oyununa kesinlikle katkisi olacaktir, yüksek pas yüzdesiyle oynuyordu PL'de. Öyle fazla gol veya uzaktan sut atar yok bilmem kafa golu atar beklentisine girmemek gerekir. Ama Orta Sahamizda eksik olan sertligi kesinlikle getirir diye düsünüyorum. Besiktasta özellikle son döneminde cok iyi oynamisti.
Neden benfica?Şu üc kulüpten nefret ettim: bjk, rize, benfica
Sözleşmesi bitiyor abi adamın Arsenal uzatmaz sözleşmesini.Sene sonu zorunlu almak gibi