Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin herhangi gelmesi olası bir futbolcuyu Uel'ye yazdırmak ıcın oncelık TFF lisansı değil mi? Eger Tff lisansı ise ıslak imza istemiyorlar mı?

Ps: Bilmediğimden soruyorum
@Keramettin TANRIVERDİ
Islak imza hususunu bilmiyorum, Avrupa'da bu zorunluluk yok, faksla imza atılıyor.

Dünyada da dijital imza = ıslak imza pandemi sonrasında. TFF ıslak imza istiyor diyorlar ama bilemiyorum açıkçası.

Ben valla çok takılmıyorum isimlere.

- Bir OS alınacak. %100
- Gedson şimdi olmaz sezon içi olur , şu an bizim OS'ye %100 gereken adam değil. 6 numara + Gedson olması lazımdı olsaydı.
- Burak Elmas taraftar bir başkan, FT inatçıdır ama aptal değil.
- Avrupa Liginde gruptan çıkma şansımız kolay değil , bu oyunla 3. olarak konfederasyon kupasina gidip orda bir şeyler zorlarsın klüp puanı için. AVL'de atacağın her ekstra tur adımı beklentimin üstündedir.
- Trasnfer sezonu kapanmadan (bence) MM'nin bonservisi alınmalı , elde kalan adama biraz moral verilip en azınan oynatılmalı. En kötü açılan transferlerde yok zamalek mi nedri uğraşmassın bir daha.

sakin sakin izliyorum.

Bugune kadar oynadigimiz her macta orta sahayi yetersiz buldum. Nelsson’a 7 veya Cica’ya 6.5 vermek yerine o parayla bir 6 numara alinabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt