Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xhaka sert Elneny biraz ilik gibiElneny sert değilse Xhaka yumoş mu
Maksadımız elek olmamak.aga elneny'i veya herhangi birini yazınca uefada şampiyon olmayacaz zaten veya herhangi bir başarı gelmeyecek, rahat biraz yav. panik işlerine gerek yok
?????????Sen nasil malsenallisin yaw
Islak imza hususunu bilmiyorum, Avrupa'da bu zorunluluk yok, faksla imza atılıyor.Admin herhangi gelmesi olası bir futbolcuyu Uel'ye yazdırmak ıcın oncelık TFF lisansı değil mi? Eger Tff lisansı ise ıslak imza istemiyorlar mı?
Ps: Bilmediğimden soruyorum
@Keramettin TANRIVERDİ
Düzeltelim...Saka gibi ya, aylarca ogulcan ve olmayacak gedsonla ugrastik, taylan berkanla devam ediyoruz.
Olm Partey bile yumuşak yav El Neny'e göreXhaka sert Elneny biraz ilik gibi
Twitter hesabi neydi bunun
Düzenli oynuyor kanka, yeni hocaları regista kullanıyor istatistikleri de çok iyi 4 maçta.Seri gelsin
umuttttttSaka gibi ya, aylarca ogulcan ve olmayacak gedsonla ugrastik, taylan berkanla devam ediyoruz.
Evet tamam da sert de degil sert diyince benim aklim direk Graversene gidiyo. Orta iste.Olm Partey bile yumuşak yav El Neny'e göre
Tamam Casemiro değilde yumuşak adam da değil
Misir'dan bu saatten sonra gelse gelse mülteci gelir reis
Reis her türlü oluruz öyle boşverMaksadımız elek olmamak.
Sert bir Akbaba'ya ne dersinMisir'dan bu saatten sonra gelse gelse mülteci gelir reis