Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsona 10 m euro verilse kimse bir şey demez.3 aylık süreçte 15 den 10 a inmiş olmaları lazım pazarlıkla.Bu hamleyi kesin yapmalıyız.Sezonun kaderini değiştirecek hamle.

Genel olarak "dirt player" yani sevilmeyen isleri yapacak bir futbolcu diyebiliriz. Arsenal taraftari da bu konuda rotasyonlari dar oldugu icin Elneny'nin ayrilmasina pek de sicak bakmadigini görür gibi oldum. Pas oyununa kesinlikle katkisi olacaktir, yüksek pas yüzdesiyle oynuyordu PL'de. Öyle fazla gol veya uzaktan sut atar yok bilmem kafa golu atar beklentisine girmemek gerekir. Ama Orta Sahamizda eksik olan sertligi kesinlikle getirir diye düsünüyorum. Besiktasta özellikle son döneminde cok iyi oynamisti.
Eywallah sağ olasin

Genel olarak "dirt player" yani sevilmeyen isleri yapacak bir futbolcu diyebiliriz. Arsenal taraftari da bu konuda rotasyonlari dar oldugu icin Elneny'nin ayrilmasina pek de sicak bakmadigini görür gibi oldum. Pas oyununa kesinlikle katkisi olacaktir, yüksek pas yüzdesiyle oynuyordu PL'de. Öyle fazla gol veya uzaktan sut atar yok bilmem kafa golu atar beklentisine girmemek gerekir. Ama Orta Sahamizda eksik olan sertligi kesinlikle getirir diye düsünüyorum. Besiktasta özellikle son döneminde cok iyi oynamisti.
Nah fam pek sert degil ya

Tamamen şahsi fikrim futbolcular bence alındı sorun gönderilecek futbolcuların kulüpler arası görüşmesi ve fesih edilecek futbolcuların hukuksal işlemleri beklememize sebep oluyor gibi.

Halil'de olduğu gibi hepsi aynı anda tjk-elneny haberi giriyor
Siz de inanıyorsunuz
jk ghezal'ın maaşını ödesin önce

29057FC2-2C48-429C-A4B2-D0AECC836607.webp

haydi be gedson 🥺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt